WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Ja się wyłamie i powiem, że kibicuje MANCHESTER UNITED. Klub z najpiękniejszą historią. Tworzyli ją i tworzą nadal zawodnicy, którzy całe swe życie poświęcają temu klubowi. W tym tygodniu Rio Ferdinand dołączył do zawodników, którzy kończyli karierę w MAN UTD, ponieważ przedłużył kontrakt. Kocham ten klub za to, że nie kupuje gwiazd tylko je tworzy.
Witajcie z wieczora, pisać się nie chce bo co niektórych, pogoda wykańcza.A to dla ciekawskich: Po prawej wiadomo pan Andrzej Grabowski gotowy do roli Ferdka Kiepskiego a obok JA.Foto. wykonał pan Grzegorz GołębiowskiCzas emisji zdjęcia ograniczony.Przykro mi ale czas minął, fotka tylko na życzenie.19-08-08r. 10:13
Plusik>>To żeś mu waść przygadał Ciekawe czy Vojt jakową responsę obmyśla Grunt to forma i głowa do góry nie załamywać się, dalej w pogaduchy a forum się rusza jak zauważyliście, są pytania są odpowiedzi, i "Grunt to wóda i baba ruda" .Jak Ferdek mówi "na wet fizjonomom się nie śniło" Ferdek...
zaznaczam że niewiem czy moge coś takiego tu pisać ale nap[isze, najwyzej usuniecie : pewien odcinek świat według kiepskich, paździoch rozmawia z ferdkiem w kuchni i mu tłumaczy jak sie łowi ryby, dochodzi do "robaka na haku":-Panie, im obrzydliwszy robak tym lepszy na przynęte .- a niby dlaczego ?-...
Grunt to forma i głowa do góry nie załamywać się, dalej w pogaduchy a forum się rusza jak zauważyliście, są pytania są odpowiedzi, i "Grunt to wóda i baba ruda" .Jak Ferdek mówi "na wet fizjonomom się nie śniło"
Siema Plusik, w humorze bo mam pracę, od soboty zaczynam, bo będę brał na rękę dwa razy tyle co poprzednio, i będę pracował w miejscu gdzie mogę spotkać mego idola Ferdusia Kiepskiego.
jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...