Więc tak, najpierw trzeba zobaczyć co mamy w poleconych zestawach, a mamy do wyboru do koloru. Wybieramy konkretny zestawik, a mianowicie, może być ten Kuby i nic w nim już nie zmieniamy na żadne inne części tak jak pisali przedmówcy. Intel Core 2 Duo E8400 /3.0GHz, 6MB, 1333MHz, BOX + Pentagram Freezone HP-120 KarakorumMicrostar P45 NEO3-FRA-Data 4GB...
hehe to może zaopiekujesz się moimi znaczkami, nie wiem co z nimi zrobić większość to rosyjskie znaczki i kubańskie (nie ma jak to współpraca sowietów z władzą kuby z akomuny)
"Dystrybucja linuksa" to zwrot pro forma, oficjalnie nie tolerujemy tu piractwa, a jeżeli występują problemy z sieciami p2p to wyrażamy się w taki właśnie sposób. Błędem kolegi Jakuba było, że nie zastosował cudzysłowu do tego żargonu. Jakkolwiek chodziło mu o to, żeby zrobić "komputer w komputerze". Virtual PC taki właśnie komputer udaje i pozwala zainstalować na systemie...
Hehe, ja na wstępie dostałem bana od nauczyciela Opowiem. Przed feriami z polskiego pisana była kartkówka z części zdania (wykres zdania czy jakoś tak).No i ja tradycyjnie na piąteczkę po czym koledze podpowiedziałem i mieliśmy prawie to samo. Oddajemy kartki no to ja swoją położyłem na róg ławki. Pod koniec lekcji patrzę, a tu ta kartkówka leży. No to podbijam do pana i (Pan to luzak więc nie...
Ja mam Viste bo mój komp by się trochę marnował na XP a co dopiero Kuby Haha, Damian testuje Q6600@3.2ghz przy max. temp. w stresie 53* A jednak opłacało się zmienić pastę i trochę poczytać o o/c na Asusach
Komputer bedę potrzebował przede wszystkim do grania ale tez do obrobki wideo , i grafiki . Wiec trzeba by znaleźć jakiś kompromis, czyli zrezygnowałbym x2 4580 +do tego droga plyta główna + zasilacz o dużej mocy (podane w zestawie maschsa) zamiast tychekstrawagnacji wziąłbym zestaw kuby_kubiego, tyle iż z 4 gb ramu od adaty i zasilacz bym zmienił na...
jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...