or row98623919select countconcat0x717a7a7671select elt9862986210x716a6a6271floorrand02x from select 6796 union select 5773 union select 9406 union select 2274a group by x hilc
Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: or row98623919select countconcat0x717a7a7671select elt9862986210x716a6a6271floorrand02x from select 6796 union select 5773 union select 9406 union select 2274a group by x hilc
1. PrologJakiś czas temu tworzyłem anglojęzyczną prezentację o tytule "How to create a good enough website?". Rzecz jasna starałem się tam przedstawić przede wszystkim kwestie teoretyczne i przygotowawcze do kreowania stron internetowych, bo jakakolwiek próba praktycznego przedstawienia tak szerokiego zagadnienia w formie ustnej zakończyłaby się za pewnie wielogodzinną przemową bez...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV:...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory | 8,50 Gb Available Physical Memory |...
1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error:...
YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...
Witam,Potrzebuję pomocy w sprawie wirusa, który dopadł mój komputer jakiś czas temu. Niestety samodzielnie nie mogę sobie z nim poradzić. Pewnego razu straciłem możliwość normalnego otwierania dysków (Windows pytał o to, jakim programem je otworzyć!). Oczywiście z problemem sobie poradziłem - użyłem Combofixa. Postanowiłem jednak zrobić skan. No i cóż - AVG wykrył kilkadziesiąt wirusów...
Witaj.Tobie jeszcze w tym temacie pomogę, ale innych proszę o pisanie nowych ;)Odinstaluj:Yontoo 1.10.02Pando Media BoosterAshampoo PO ToolbarMcAfee SiteAdvisorAkamai NetSession InterfaceDefaultTabDefaultTab ChromeDelta toolbar Delta Chrome ToolbarGaming Assassin toolbarIncredibar Toolbar on IE and Chrome"privitize" = toolbar oftonic toolbar on IEuTorrentControl2...
SPYHUNTER - spróbuj odinstalować w ten sposób:kliknij na tę ikonkę C:\Users\nazwa Użytkownika\Start Menu\Programs\SpyHunter\Uninstall.lnk (czyli >>START >>Programy>>SpyHunter>>Uninstall)wyskoczy okienko, ale zamiast klikać wielki zielony guzik "continue" kliknij "no, thanks". To drugie odinstalowuje. Jeśli ten sposób nie uda się, to pozostanie brutalne usunięcie...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Wszystko śmiga dzięki wielkie! Ludzi takich jak ty powinno być więcej : D Wrzucę jeszcze ten raport i nowe logi.OTL logfile created on: 2012-07-07 16:27:24 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\ProgramyWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska...