or select 6187 fromselect countconcat0x717a7a7671select elt6187618710x716a6a6271floorrand02x from information schemaplugins group by xa mrhi
Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: or select 6187 fromselect countconcat0x717a7a7671select elt6187618710x716a6a6271floorrand02x from information schemaplugins group by xa mrhi
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV:...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
witam. od 2 dni strasznie tnie mi kompa ;/ nie wiem czemu ale to jest tak ze na pulpicie jest 100% uzycia procka przez pare sekund i wtedy jest zwieszka i tak co 2-3 sekundy nizej logi sillent runner ,hijackthis i combofix Log z HijackCODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 23:40:11, on 2009-04-01Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files...
Wczoraj wykryłem 3 trojany.Logi są do tematu.Defragmentacjia ...hijackthisLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:13:13, on 2008-12-01Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)Boot mode: NormalRunning...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.6.0003.5Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011613-12.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: *** Invalid ******************************************************************************** Symbol...
YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...
1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group...
Witam. dzisiaj wyskoczył mi Blue Screen ( BS ) opisze dokładnie przyczyne wczoraj chciałem z kolegą pograć w Neverwinter online zacząłem ją pobierać lecz się nie udało pobrało się niecałe 3 gb wiec rano poszedłem do kolegi i wziąłem jej zainstalowaną wersje na pendrive i przesłałem na swojego pc gdy uruchomiłem grę zaczęła się ponownie pobierać i wyskoczył BS na drugim razem...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error:...