Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania linków do serwisu Allegro.proszę jedynie o...
Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę w sposób ciekawy, inny niż...
Witam,mam problem z adresem fizycznym karty sieciowej Realtek RLT8101 (notebook Fujitsu Siemens AMILO). Po zmianie adresu fizycznego w menadżerze urządzeń na wymagany przez providera internetu, w wierszu poleceń po wyświetleniu właściwości sieci adres jest inny, w rejestrze widnieje adres wpisany przeze mnie. Nie mam pomysłu co dalej.OS: Vista Home x86Pozdrawiam,sushiedit: screeny opisujące...
Całe szczęście, że za granicą w modzie jest rozkręcanie laptopów zaraz po zakupie i wykonanie bardzo "wnikliwej recenzji".Rozkręcenie notebooka Asus eee 1000hd Link 1 + modding klawiatury w Asus EEE: link 2. Jak widać nie potrzeba rozkręcać całej obudowy tylko:1. po kolei wszystkie bolce wcisnąć2. ostrożnie wyjąć klawiaturę tak, aby nie uszkodzić taśmy łączącej z płyta główną
Jestem z Białegostoku,bardzo proszę o pomoc.Potrzebuję zdjąć simloca z Nokii 6303clasic,telefon na gwarancji w orange, ja mam karte w plusie.Nikt nie chce mi pomóc.Kontakt do mnie 603645697,skyp terwysocka,meil ligia27@poczta.onet.pl odezwijcie się.
Witam!Mam Toshibe l300 11ghttp://www.toshiba.pl/discontinued-products/satellite-l300-11g/ W srodku siedzi xp,3 gb ramu i dysk ssdNa tak stary komp to chodzi nawet lepiej niz nieżle.Nie uzywam kompa do gier tylko internet,filmy i niezbyt zasobożerne programy.No i teraz pasowałoby przeczyscić trochę wnetrzności bo już dawno był nieczyszczony I tak przy okazji rozbiórki chcę zmienić procka-jako...