Skocz do zawartości

ot 6036y

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ot 6036y

[Sprzedam] Toshiba Satellite X200-253 LCD 17 cali.

Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania linków do serwisu Allegro.proszę jedynie o...
  • Giełda
  • napisane 19 11 2011 13:13
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2866

Cooler Master HAF 932- obudowa stworzona do LC

Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę w sposób ciekawy, inny niż...

Adres fizyczny karty sieciowej

Witam,mam problem z adresem fizycznym karty sieciowej Realtek RLT8101 (notebook Fujitsu Siemens AMILO). Po zmianie adresu fizycznego w menadżerze urządzeń na wymagany przez providera internetu, w wierszu poleceń po wyświetleniu właściwości sieci adres jest inny, w rejestrze widnieje adres wpisany przeze mnie. Nie mam pomysłu co dalej.OS: Vista Home x86Pozdrawiam,sushiedit: screeny opisujące...

Asus eee 1000hd zalany, klawiatura się blokuje

Całe szczęście, że za granicą w modzie jest rozkręcanie laptopów zaraz po zakupie i wykonanie bardzo "wnikliwej recenzji".Rozkręcenie notebooka Asus eee 1000hd Link 1 + modding klawiatury w Asus EEE: link 2. Jak widać nie potrzeba rozkręcać całej obudowy tylko:1. po kolei wszystkie bolce wcisnąć2. ostrożnie wyjąć klawiaturę tak, aby nie uszkodzić taśmy łączącej z płyta główną
  • Notebooki
  • napisane 11 08 2010 10:43
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2852

Simlock nokia 6303 classic

Jestem z Białegostoku,bardzo proszę o pomoc.Potrzebuję zdjąć simloca z Nokii 6303clasic,telefon na gwarancji w orange, ja mam karte w plusie.Nikt nie chce mi pomóc.Kontakt do mnie 603645697,skyp terwysocka,meil ligia27@poczta.onet.pl odezwijcie się.
  • Simlock Nokia
  • napisane 03 11 2009 17:00
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 23984

Socket P (478) zmiana procesora

Witam!Mam Toshibe l300 11ghttp://www.toshiba.pl/discontinued-products/satellite-l300-11g/ W srodku siedzi xp,3 gb ramu i dysk ssdNa tak stary komp to chodzi nawet lepiej niz nieżle.Nie uzywam kompa do gier tylko internet,filmy i niezbyt zasobożerne programy.No i teraz pasowałoby przeczyscić trochę wnetrzności bo już dawno był nieczyszczony I tak przy okazji rozbiórki chcę zmienić procka-jako...
  • Procesory
  • napisane 19 02 2016 21:08
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 8466