Mam w planie kupić sobie jakiś case do mojego Blacka. Wybrałem dwa, które wg mnie są najlepsze. I tu prośba do was, powiedzcie, które wg was jest po prostu ładniejsze/bardziej estetyczne.1. http://allegro.pl/etui-futeral-guma-piano-lg-p970-swift-black-folia-i1872392397.html (Piano Black...
Witam Jestem przed przedłużeniem abonamentu i biorę tą taryfę w play All Inclusive MAX 85 i zastanawiam się nad tymi telefonami: - Samsung Galaxy Ace S5830 - to mój numer jeden - LG P970SwiftBlack - teraz jest wyprzedaż - LG Swift7 -...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Witam,Proszę o sprawdzenie logów systemu. Mam wrażenie, że komputer startuje wolniej niż zazwyczaj.OTL logfile created on: 2012-11-26 12:31:00 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.70.2 Folder = C:\Users\Anna\Documents\Aplikacje64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 |...
Ostatnimi czasy wymieniłem płytę główną na MSI 970 Gaming od tego czasu zaczęły się moje problemy.Sprawa wygląda tak, że w jakiejkolwiek grze mam ogromne obciążenie procesora ( AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition ). Problem jest na tyle potężny, że gra tnie się nawet po odpaleniu Red Alert...
Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...
Witam otóż do wydania mam 1100 zł tak jak w temacie proszę o pomoc w dobrze reszty podzespołów (Komputer ma służyć do gier)AMD X4 965 6MB BOX 125W Black Edition - Procesor Phenom II (AM3) - Sklep komputerowy - X-KOM.PLGigabyte GA-970A-UD3 (970 2xPCI-E DDR3) - Płyta główna Socket...
Za taka kwotę złożę ci o niebo lepszy komputer Zestaw z Morele.net który ci złożą i wyślą za 1 zł a i może utargujesz rabat (kontaktuj się ze sklepem powołując na forum przed zakupem)Oparty o Phenoma 960T (jest to tak naprawdę Phenom x6 z zablokowanymi 2 rdzeniami - można odblokować o ile sprawne , 95-watowym TDP i znacznie bardziej krętliwym od Phenoma 955 i wyższych numerycznie...
No właśnie nie ma.. Głupota,że do obydwu wariantów jest dosłownie ta sama instrukcje i w niej jest opcja z mniejszą chłodnicą..OK.. Pan z cooling.pl pomógł mi w wyborze chłodzenia wodnego.http://www.cooling.pl/swiftech-mcr-120-quiet-power...
Witajcie,chciałabym złożyć komputer. Głównie do grania, ale i nie tylko. W przyszłości możliwe podkręcanie. Komputer musi posiadać kartę WiFi. Zależałoby mi, by komputer był przyszłościowy. Budżet ok. 5000-5500 bez monitora i systemu. Poniżej moja propozycja: - PROCESOR:Intel Core i7 6700K LGA1151 BOX - PŁYTA GŁÓWNA – tutaj się zastanawiam nad jedną z poniższych. Chyba że możecie coś...