Witam,mam do sprzedania praktycznie nowy telefon LG P500.Jest w stanie bardzo dobrym / idealnym.Telefon na gwarancji do 06.11.2013r.Jest on z sieci Play, nie posiada simlocka.W zestawie wszystko to co oryginalnie:telefon LG P500instrukcja obsługikabelek USB + ładowarkasłuchawkigwarancjadowód zakupu...
Witam,mam do sprzedania telefon LG P500 Optimus One.Telefon jest praktycznie nowy - używany tylko kilka dni, na gwarancji producenta aż do 28.09.2013. Stan oceniam na idealny - telefon nie posiada żadnych rys ani przetarć. Na wyświetlaczu i przyciskach znajduje się oryginalna folia. Telefon nie posiada blokady simlock.Na telefonie zainstalowana jest...
Ja moge też polecic jeszcze LG P500, co prawda nie ma aparatu 5mpix, tylko 3mpix, ale robi świetne zdjecia. ma duży 3 calowy ekran dotykowy i co ważne jest pojemnościowy także nie ma z nim problemu, z łatwością sie nim posługuje. Telefon działa sprawnie, działa na androidzie, internet bardzo...
Witam.Przyjaciel kupił telefon LG P500 (android), ale nie wie jak wysłać na telefon gry. Gdy gry wrzuca przez usb, to przy uruchamianiu pisze się że nie pasuje typ czy coś takiego, a z marketu nie może ściągnąć, bo ma zablokowany internet w telefonie.No i mam pytanie: jak wrzucić gry na LG P500?
W przedziale do 500 zł raczej większość aparatów będzie posiadała podobne parametry. Ze swej strony radziłbym trochę dołożyć i kupić coś lepszego. Polecam chociażby nikon coolpix P500.
Sprzedam laptopa Toshiba P500-12D. Stan określam na idealny. Żadnych zarysowań, nic nie było popsute nigdy, nic nie wymieniane. Intel Core 2 Duo Processor P7450 2.2GHz Pamięć 4GB (max 8GB) Dysk Twardy: 500GB Nagrywarka DVD Karta Graficzna dedykowana NVIDIA GeForce 1GB Jakieś pytania wysyłać na maila.. Nie interesuje mnie zamiana na cos innego czy z...
WitamMam prośbę do userów , którzy mają płytę główną ASUS 5PKPL. Otóż mam taki problem , znajomej padły kondensatory w tej płycie. Problem polega na tym , że ona mieszka 130km ode mnie a chce wymienić jej te kondensatory bo nie ma sensu wymieniać płyty. Ona nie zna się na tym kompletnie więc nie poda mi właściwości danych kondensatorów :/ Chodzi dokładnie o te :Link do strony producenta :...
Swift P500 Pluszalety:-świetne parametry-bardzo wytrzymały-system Android 2.2-szybki dostęp do internetu - najnowsza edycja platformy mobilnej Google-Wifi, GPS, DivX-mnóstwo darmowych i bardzo przydatnych aplikacji-bateria o pojemności 1500 mAh wady-brak
Witam serdecznie.Posiadam toshiba p500 18.4 cala z rozdzielczoscia ekranu 1680 x 945 lcd.Zakupilem lcd z podwujna lampa full hd z rozdzielczoscia 1900 x 1080 i uzylem invertera z sony vaio dual lamp ale poza prawidlowym wyswietleniem rozdzielczosci podswietlenie jest "liniowate".Zastanawiam sie czy plyta nie posiada supporu do full hf,czy to...