WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP...
Witam.Mam pewiem problem z oglądaniem zmaksymalizowanych filmów na youtube.Prawie zawsze jak oglądam jakikolwiek filmik na youtube i chce włączyć na pełny ekran to cała przeglądarka się zawiesza. Czasami od razu, czasem po kilku sekuncach zcina ekran i musze klikac esc poczekać 5-10sek by wróciło do normy. Czasami mi przy zacięciu wywala blue screena,...
Witam, czytając wcześniejsze wątki złożyłem coś takiego (kręcić procka na dzień dzisiejszy nie planuję) do 3d (Maya), 2d (Adobe) i troszkę do grania.Dysk dodatkowy i nagrywarkę już mamProcesor: Intel Core i7 2600K 4x3.40 GHz BOX (LGA1155, 8MB, HD3000, 95W) cena 1195Płyta główna: Asus P8P67Rev3.0/3.1, P67, DDR3,...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+...
witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje...
Poszukuje sterownika do Asusa K52N - EX083 pod Windows XP. Wątek ten poruszyłem również na innym forum, wypowiedzi otrzymałem wyczerpujące, natomiast ich nadawcy też do końca nie są pewni skuteczności rozwiązania. Proszę Was zatem o pomoc, może znacie rozwiązanie problemu. Skopiowałem poszczególne pozycje z zakładki szczegóły, identyfikatory wystąpienia...
Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer -...