Nie mam czegoś takiego w BIOS.W Dodaj/Usuń programy znalazłam: HD Audio Driver PackageKB888111 i Realtek HD Driver. Czy to oznacza, że sterownik jest zainstalowany?Dźwieku nie ma a w ustawieniach jest napisane,że nie ma urządzenia audio i należy zainstalować sterowniki.Zrobione. Należało usunąć z Dodaj/Usuń...
Witam.Chciałbym prosić was o pomoc. Nie mogę zainstalować MSSQL 2005. Podczas instalacji wyskakuje coś takiego“The SQL Server service failed to start. For more information, see the SQL Server Books Online topics, "How to: View SQL Server 2005 Setup Log Files" and "Starting SQL Server Manually."A potem wyskakuje "Setup failed. Refer to setup log for details"...
Witam!Tak jak w tytule mam problem z vc++. Podczas instalacji gry pojawił się komunikat, że vc++ jest niepoprawnie zainstalowany.Postanowiłam go naprawić jednak wtedy pojawił się drugi komunikat:http://oi59.tinypic.com/z5nbn.jpg To samo stało się przy próbie deinstalacji. Wszystkie czynności wykonywałam z poziomu administratora. Pomóżcie proszę! Przekopałam się przez tyle informacji i nic...
Mylisz się. W backtracku plik konfiguracji xorg znajduje się w : /usr/share/xresprobe//etc/X11/xorg.conf jest nadrzędny dla każdego Xorg-a o dawna, i tu powinna być konfiguracja użytkownikaw /usr/share/xresporobe jest konfiguracja domyślna dla systemu proponowana przez autora. Jeżeli są oba a u mnie w domyślnej instalacji są to system wybiera:root@root:~# startxX.Org X Server 1.7.6Release...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
ComboFix 08-10-28.01 - Marek 2008-10-28 18:31:50.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.517 [GMT 1:00]Uruchomiony z: C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\CFScript.txt * Utworzono nowy punkt...
FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia problemu .Na średniej konfiguracjiAMD x2 4000+ 1GB RAM 250GB...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Witam!Próbuję zainstalować Virtual Earth 3D 1.1 Beta. Pobrałem plik setup11.exe, uruchamiam go i pojawia się komunikatAn error occurred trying to download 'http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=78322'.See the setup log file located at 'C:\DOCUME~1\konto2\USTAWI~1\Temp\VSD57.tmp\install.log' for more...