Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....
Witam,mam problem ze sterownikiem AUDIO do laptopa ASUS F3F Z53F pod system XP...Ściągałem już dziesiątki sterowników i za nic nie mogę dopasować do mojego modelu. Mam Windowsa Viste ale zainstalowałem na innej partycji XP i wystąpiły problemy ze sterownikami, które wbrew pozorom ciężko znaleźć.Udało mi się znaleźć sterownik pod CHIPSETA :
Potrzebuje używanego laptopa na kilka miesiecy do 500 zł ( z góry dziękuję za jakiś mini ranking albo ocene laptopów)Głównie korzystanie z przeglądarki i kilku programów w tle. Gry jeżeli już to podstawowe cs 1.6 lub coś podobnego jeżeli chodzi o wymagania ale i tak ja nie będę grał wiec mniejsza. Znalazłem takie laptopy:Dodam również, że laptop musze kupić u siebie w mieście wiec z internetu...
Witam.Mam na imię Patryk,jestem tu nowym użytkownikiem,ponieważ potrzebuje opinii,ludzi wiedzących więcej o laptopach niż ja A więc,potrzebuje takiej krótkiej porady.Chciałbym zmienić laptopa,aktualnie posiadam Lenovo t61 Core 2 duo 2.00 GHz,2gb pamieci ram oraz grafika,Mobile Intel® 965
Mam co do tego wątpliwości, ale jednak wole zapytać specjalistów.Windows 7 UlitmateProcesor : Intel(R) Penitum(R) Dual CPU T2370 @ 1.73GhzRAM : 1,50GbTyp systemu : 32-bitowy system operacyjnyKart. Graf. : Mobile Intel(R) 965ExpressChipset...
Witam !Od dłuższego czasu zmagam się z problemem w moim laptopem, jest to "TOSHIBA A200 PSAE3" pod czas gry w GTA San Andreas Muli Player,na najniższych wymaganiach (FPS:20 + ustawienie grafiki na "LOW"), mam zainstalowane mody (muszę wybierać bardzo lekkie,aby nie ścinała się mocno gra).Zastanawia mnie to, dlaczego się...
Witam , ostatnio chciałem przygotować sobie jakiś zapas gierek na komputer aby mieć w co grać. Poniżej podam konfigurację komputera( dokładniej laptopa):Procesor: Intel Pentium Dual-Core 1.60 GHzRam: 2GBKarta Graficzna:Mobile Intel 965Express...
Witam , ostatnio chciałem przygotować sobie jakiś zapas gierek na komputer aby mieć w co grać. Poniżej podam konfigurację komputera( dokładniej laptopa):Procesor: Intel Pentium Dual-Core 1.60 GHzRam: 2GBKarta Graficzna:Mobile Intel 965Express...
Witam wszystkich! Od kilku dni mam pewien problem - chodzi o to, że podczas odtwarzania dźwięku (w dowolnym programie np. allplayer, winamp) pojawiają się trzaski, szumy i zacięcia! Jest to bardzo denerwujące i męczące, bo ostatnio zajęłam się ściąganiem i oglądaniem filmów, więc sami rozumiecie.. nie da się normalnie obejrzeć filmu słysząc jakieś dziwne odgłosy!! Próbowałam...
Witam, niedawno kupilem laptopa toshiba satellite u400. Zainstalowalem gre o nazwie Age of Mithology i co widze... grafika w grze "niekompletne", tzn. niektore elementy grafiki nie dzialaja, jak np mgla (fog of war), obiekty nie odkryte sa ciemniejsze, ale mgly, ktora podczas przesuwania sie jednostki powinna znikac - nie istnieje, instalowalem gre kilka razy i za kazdym razem to...
Witam.Proszę o pomoc w poniższym temacie.Posiadam laptopa ACER EXTENSA 5220 - system Vista Home Basic 32 bity. Karta graficzna Mobile Intel® 965ExpressChipsetFamilyW ustawieniach ekranu -...