Skocz do zawartości

pavilion 142 nw

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: pavilion 142 nw

Formatowanie systemy Windows 8 - HP Recovery

W niniejszym poradniku chciałbym poruszyć kwestię przywracania ustawień fabrycznych (formatowanie wszystkich dysków) w systemie Windows 8 i Windows 8.1 dla początkujących użytkowników. wszystkie procesy odzyskiwania starałem się opisać zwięźle i na temat, dodatkowo dodałem kilka zrzutów ekranu aby pomóc Tobie w nie popełnieniu jakiegokolwiek błędu. Pisząc poradnik korzystałem z oprogramowania...
  • Poradniki
  • napisane 28 01 2015 00:34
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 14503

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Jaki procesor do laptopa z poniższych?

Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

radeon r7 m360 dedyk czy geforce 940m zaintegrowany ?

Po czym poznałeś że obie są dedykowane ? Nie znam sie na tymZastanawiam się pomiędzy tymi trzema laptopamiOd najtańszego do najdroższego.http://www.billigteknik.se/dator-for-hem-och-kontor/13385-hp-pavilion-17-f102no-demo.htmlhttps://www.netonnet.se/art/dator/barbardator/gaming/hp-pavilion-17-g160no/223503...
  • Karty graficzne
  • napisane 24 12 2015 19:16
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 9079

x na ekranie czerwony

Wklej logi FRST 1  raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Pomoc w wyborze laptopa

Witam.Chciałem poznać wasze opinie na tematów laptopa HP Pavilion : http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-pavilion-15-p110nw-w8-1.bhtml#afterSearch-hp+pavilion+15-p110nwByłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź czy podzespoły ma dobre ponieważ nie znam się prawie na tym,...
  • Notebooki
  • napisane 09 07 2015 12:15
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2607

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Wyprzedaz ponoworoczna (m.in. RAM ddr3 8gb, tablet, sprzet/akcesoria audio etc) wawa/

Witam!W ramach malej Wyprzedazy ponoworocznej mam na zbyciu:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=8793583 Lokalizacja: Warszawa. Bardzo mile widziany odbior osobisty w okolicach Centrum.kontakt: PW, tel. 534---666-996, gg 24244828 (caly czas niewidoczny), przez mejla: (podany w opisach aukcji)pozdrawiam i zapraszam
  • Giełda
  • napisane 25 01 2014 03:21
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1530

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...