Spróbuj:#pw+323463727354666+1##pw+113051415330352+2##pw+733657036366755+3##pw+733657036366755+3##pw+563565062315563+5##pw+154061052470561+6##pw+537765231707662+7# Dziekuje! Niestety nie dzialaja. Otrzymuje komunikat "Nie mozna cofnac ograniczen"W liscie numer z koncowka 3# jest podwojnie a brakuje numer z koncowka 4#
Ja polecam zapoznać się dobrze z rynkiem antywirusów, gdyż jest ich wiele, a każdy jest nieco inny - wystarczy znaleźć ten odpowiedni dla siebie. Pomagają artykuły które opisują poszczególne programy, dużo jest tego np. na tej stronie: marna reklama - autor pisze o antywirusach, bezpieczeństwie w sieci, konserwacji komputera... To wszystko składa się na bezpieczeństwo użytkowania....
W wolnej chwili sprawdzę co to za rodzaj złośliwego oprogramowania, sądzę, że padłeś ofiarą jakiegoś masowego mailingu.Ok jak byś sprawdził było by super. Od osoby której dostałem tą wiadomość napisała mi że przejęli mu maila tzn on się chyba zainfekował i z jego konta mailowego i facebookowego wszystkim wysyłali maile z wirusem, mojego maila miał z transakcji OLX
Nie czepiajmy się tego biednego GMER'a, logi zrobił, więc działa, a w ogóle uruchomiony został jako administrator? Po za tym na screenie jest starsza wersja GMER'a (w temacie o o raportach systemowych), a opcja "quick scan" tyczy się dysków i jego ustawień, a ustawienia programu są zablokowane, bo być może blokuje go Avast. Należy wyłączyć wszystkie dostępne moduły ochronne, aby nic mu nie...
Ciekawego nic w logach nie widzę, w jakim pliku Avast wykrył zagrożenie?http://chomikuj.pl/dejwiddd121/PROGRAMY/BreezeBrowser+Pro+v1.9.8.3plik stąd pobrany... Najbardziej martwi mnie ta literówka w i czemu Avast blokuje Gmer? Czy to czasem wirus nie podszywa się pod Avasta by odblokować mu moduł samoobrony i dać pole do infekcji? Tak samo z tym GMER... że okno wygląda tak: Komputer...
Witam Wszystkich, Generalnie mam dziwny problem, zamieniłem stara karta graficzna Zotac GTX970 na Zotac 1080 AMP Extreme, zamontowałem do komputera, i teraz mam mniej fpsów niż wcześniej na mojej starej karcie... wcześniej żadnych ścinek nic, a teraz trochę tnie, generalnie nie wiem już o co chodzi... Procesor : Intel Core i74790kPłyta: Gigabyte G1 Sniper z97Ram: 16 GB Kingston...
Jesteś na tym forum niecałe 2 tygodnie, a już zdążyłeś założyć 3 tematy o kupnie komputera i czwarty oddzielny z pytaniami o klatki w grach. Pisz w jednym temacie o kupnie komputera, a nie spamuj co chwila kolejnym, który na dobrą sprawę tyczy się tego samego.taki szczegół ze to konto mamy z kolegami więc japa i każdy ma inny problem //kultury trochę chamie, po za tym zwrócił Ci...
Siemanko co myślicie o tych laptopach miałby to byc do cs go jakiejs fify ogladania filmów nauki jakies prezentacje itp.http://www.x-kom.pl/...0-czerwony.htmlhttp://www.x-kom.pl/...-rw-gf920m.html //a znaków interpunkcyjnych to nie znasz ? //już za sam tytuł jest kosz//pawel315
A pobrałeś paczkę deb ?Może łatwiej bedzie przez centrum oprogramowania Ubuntu ?Tak pobrałem, lecz już rozwiązałem problem temat do zamknięcia. A jakby ktoś miał podobny problem radze mu w terminalu napisać: steam --reseti zresetować komputer
Jak przeglądać na komputerze dane takie jak ( sms, kontakty, fotki itd. ) gdy telefon jest zepsuty w sensie takim, że się włączyć nie chce, a komputer go i tak nie wykrywa? Jest to bardzo ważne. //słownika nie masz włączonego?//naucz się z niego korzystać, bo poziom Twoich błędów wskazuje na szkołę podstawową, a raczej jej brak.//pawel315