Skocz do zawartości

pirelli drg a125g i ftp

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: pirelli drg a125g i ftp

router WiFi (z Annex A) + klient Bittorrent?

Witam. Poszukuję routera WiFi do Netii 8 Mbit (ze standardem Annex A) oraz urządzenia, które pozwala ściągać torrenty z Bittorrent 24/7 bez pośrednictwa komputera. Ściągać chcę na dysk zewnętrzny WD My Book Home Edition 500GB (z systemem plików NTFS), który posiada podłączenia eSATA, USB 2.0 oraz FireWire. Najlepszym rozwiązaniem byłoby urządzenie dwa w jednym, czyli spełniające moje oba...

Ustawienia w Pirelli DRG A125G - zna go kto ?

Poszukuję sposobu na rozwiązanie problemu. Od miesiąca jestem klientem Netii (annex-a , 4 mb ) i wykorzystuję router który zakupiłem od nich Pirelli DRG A125G. I teraz do rzeczy : podłączone mam do niego dwa kompy - jeden po wifi drugi po kablu. I oba mulą na Bit Comecie oraz na...

Drganie obrazu po upływie kilku minut. (Monitor Asus, Grafika GF 9600GT 1024mb)

Witam, mam problem... mianowicie wczoraj przyjechal do mnie do domu nowy komputer (konfigurację podam niżej) podłączyłem... ustawiłem maksymalną rozdzielczość (1440x900) i wszystko bylo w porządku... jednak po jakichs 4-5 minutach obraz zaczął drgać... jakby przechodziły przez niego poziome pasma zakłóceń... nigdy się z tym nie spotkałem mimo, że jestem...
  • Archiwum
  • napisane 04 08 2008 14:20
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2423

Instalacja programu FileZilla

Część 1 : Instalacja FileZillaPotrzebne Pliki :FileZilla 3.0.6 PLphpBB3 Gold "Olympus" Najpierw instalujemy FileZilla 3.0.6 PL :1.Uruchamiamy Instalacje 2.Wybieramy dla kogo ma być dostępny program:Ja tutaj wybrałem aby był dostępny dla każdego konta na komputerze.3.Tutaj mamy możliwość wyboru instalacji :Wystarczy zaznaczyć wszystkie kratki.4.Wybieramy ścieżkę...
  • Poradniki
  • napisane 14 02 2008 06:36
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5989

[Pytanie] Drgania myszki.

Witam posiadam mysz Logitech g500 od niedawna i mysz dziwnie drga , a mianowicie gdy ja puszcze w pewnym momencie drga przez chwileA ile przyjacielu ma ta mysz? Ja kiedys wyjechałem na wakacje i zostawiłem chomikowi jedzenie i picie (duza ilosc) i jak wrocilem to on juz nawet nie ...

Drganie obrazu po upływie kilku minut. (Monitor Asus, Grafika GF 9600GT 1024mb)

mam identyczny kłopot z drganiem obrazu.. mam identyczną karte (tyle, że Palit) i identyczny monitor.. zrobiłem tak jak polecono czyli odseparowałem kable i zero poprawy.. i nie wydaje mi się by była to wina kabli ponieważ jak tu już kolega pisał podczas grania nie drga obraz i nie chodzi tutaj o nie zwracanie uwagi...
  • Archiwum
  • napisane 04 08 2008 14:20
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2423

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam Mam pewien problem złożyłem niedawno komuś takie małe co nie co:Intel Core 2 Duo E6750, 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Cache, LGA775, 65nm, BOXASUS P5K-E/WIFI-AP, P35,DualDDR2-1066,SATA2,eRAID,GBLAN,WLAN,FW,ATXPatriot EXTREME PERFORMANCE 2 x 1024MB 1066MHz DDR2 Eased Latency (5-5-5-15)Dysk Seagate Barracuda 7200.10; 250GB, Serial ATA/300, 7200RPM, 16MB c.,NCQ,RoHSObudowa komputerowa Q11, Midi...

Otwarta obudowa PC , hand made - pełna customizacja

Sprzedam otwartą obudowę do komputera PC wykonaną ręcznie "Hand Made". W zestawie komplet śrub i podkładek do mocowania płyty głównej, zasilacza, kart rozszerzenia, dysków, wentylatorów.Ceny zaczynają się od 180 zł w zależności od typu obudowy i wariantu wykończenia.Możliwy montaż na ścianie. W zestawie kompletny zestaw montażowy. Na specjalne życzenie można wykonać niższą obudowę np...
  • Giełda
  • napisane 28 02 2022 22:09
  • Wyświetlenia: 1004

rok 2012

Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
  • Paranormalne
  • napisane 21 07 2008 19:10
  • Wyświetlenia: 18450

Mam głupiego wirusa

przeskanuj system tymi programami (wszystkimi , po kolei):ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/...szczepionki.exeftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/clrav.comftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/mcafee.exe...
  • Windows XP
  • napisane 15 12 2008 16:53
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 6118

Mrugające literki....

zrobiłem tak i obraz jeszcze bardziej drgałbyłem dziś u kumpla, który ma kartę graficzną GeForce4 ti 4200 AGp i u niego nic nie drgało, dziś jeszcze włoże jego kartę do swojego kompa i zobacze co będzie
  • Archiwum
  • napisane 06 01 2008 01:52
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 2025

Komputer~4800 zł

Cześć! Mam problem ze złożeniem kompa. Na kompa mogę przeznaczyć od 4000zł do 4800zł. Chciałbym go kupić 11-15 grudnia Nie potrzebuje tylko i wyłącznie głośników (mam już Logitech z-2300 THX) a reszta jak w zestawie chciałbym by była. (no chyba ze proponujecie coś innego z solidnymi argumentami WYDAJNOŚCIOWYMI). Komp ma być po porządny O/C do gier .O to moje typ podzespołów:Płyta...
  • Archiwum
  • napisane 21 11 2007 16:18
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1208

Problem z monitorem. POMOCY!

Witam. mam problem z monitorem. Podczas drgania biurka albo monitora obraz niknie na jakiś czas, albo pojawiają się na nim takie jakby poziome paski, które po sekundzie lub dwuch znikają. Dzieje się to zazwyczaj podczas jaichkolwiek drgań czy wstrząsów w pokoju, ale czasem obraz niknie na ok sekunde ( tak jakby sie...
  • Archiwum
  • napisane 12 11 2007 01:57
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1137

Problem z monitorem. POMOCY!

Witam. mam problem z monitorem. Podczas drgania biurka albo monitora obraz niknie na jakiś czas, albo pojawiają się na nim takie jakby poziome paski, które po sekundzie lub dwuch znikają. Dzieje się to zazwyczaj podczas jaichkolwiek drgań czy wstrząsów w pokoju, ale czasem obraz niknie na ok sekunde ( tak jakby sie...
  • Archiwum
  • napisane 12 11 2007 01:57
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1137