Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download...
Simlock z Telefonów Huawei/Plusfon/Vodafone Nareszcie MożliwyCzym jest klip odblokowującyKlip udblokowujący jest urządzeniem, które umożliwia usunięcie blokady simlock lub usuniecie blokady telefonu w kilka sekund i to bez użycia komputera. Najczęściej składa się z małego...
Witam.Potrzebuję ściągnąć SIMLocka z telefonu PLUSFON401i za free(za darmo), mam kabel USB.Proszę o podpowiedzi.Dziękuje.pozdrawiamM.Sgg-10073367mail-stawek0@wp.pl
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie ...
po wpisaniu kodu 2945#*9701# pojawia mi sieengineering mode a w nim: -BB TEST -MODEL VERSION -ENG MODE CALL TIMER FACTORY RESET -MF TEST - DRM ENGINEERING MODEo zaden kod tel nie prosi filojgfgfddcbi bo wpisywałeś (jak ja początkowo) bez zainstalowanej karty SIM. To faktycznie nic nie daje.Warunkiem działania
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
Artykuły:Artykuły na temat ściągania simlocka na Siemensie modele: 35,45,50,55,60,65,a60,c60,a65,m55,cf62, a52,a55,a57Ściąganie simlocka do CX65 przez kabelPrzydatne kody:Kody Siemens C25/C35/C35i/S35i/S25:Numer IMEI: * # 0 6 #Wersja oprogramowania:...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info...