Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor Intel Core i5 760 2.8 GHz...
Witam, przymierzam się do zakupienia budy do grania, głownie chodzi o takie tytuły jak CS:GO, FIFA 15 (wiadomo, ze pozniejsze wersje rowniez), GTA V, i inne nowe tytuły.Sam przygotowałem zestaw, proszę o pomoc w ewentualnych zmianach. Procesor: http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4460-3-20ghz-lga1150-box-bx80646i54460-haswell-refresh-636603/...
• Procesor: Intel Pentium 4 Cpu 3.06 GHz• Płyta główna: Asus P5VD2-MX• Pamięć RAM: X1 2GB Apacer DDR2 800 MHz, X1 512mb Kingston DDR2 333 MHz• Karta graficzna: GeForce 7100GS 512mb• Dysk twardy: Około 250GB• Zasilacz: Jakiś tam Forton 350WHmm nie dawno zakupiłem właśnie 2GB apacer, przedtem miałem x2 po 512mb i, w sumie po dokupieniu, płynność gier...
Windows XP zawiesza się podczas instalacji ( 34minuty, instalowanie urządzeń)Płyta głowna : Gigabyte GA-G1M-SL2 procesor Intel dual core e5200ramy ddr2 goodram pc6400 1gbzasilacz amacrox warrior 350Wgrafika: zintegrowana, probowalem takze z GF 9600GT 1gb ddr3Windows zawieszał się podczas instalacji na 34 minucie, formatowalem partycje C - na ntfs oraz...
Witam, przy pomocy paru osób udało nam się złożyć myślę, że dość "fajny" zestaw. Kosztuje on około 2500 zł. Celem tego tematu jest ocenienie zestawu i poinformowanie mnie czy ten zestaw nadaje się do gier typu BF3 i czy można grać w BF3 na full HD i ultra Myślę, że odpowiedzi będą pomocne Procesor Intel Core i3-2120 3.3GHz BOX - ...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam Panów i Panie.Sprawa kształtuje się nastepująco, aktualnie posiadam serwer Zyxel NSA320 ale ze względu na fakt, iż nie jestem za bardzo zanznajomiony z Linuxem a Zyxel ma małe wsparcie bywają z nim, większe lub mniejsze problemy dodatkowo jest za słaby do transkodowania wideo na czym mi zależy. Dlatego myslę o złożeniu zestawu, który tak jak Zyxel stałby sobie w szafie.1. Zestaw powinien...
Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłyta główna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy MSI-Z77A-G43 czy ASRock z87 EXTREME3 czy ASRock-z87-EXTREME4Karta graficzna: Asus...
Witam, chciałbym powymieniać część w moim komputerze na coś lepszego. Głównie chodzi mi o gry. Interesowała by mnie sprzedasz poszczególnych elementów togo co mam i kupno czegoś lepszego. Budżet jaki mogę przeznaczyć to 400-500 zł + pieniądze zarobione z części. Grafiki nie chce na razie wymieniać, może potem jak dozbieram kupie HD7770.Mój sprzęt:CPU: Intel Pentium E5200.GPU: Radeon...
Zestaw nadaje się do lekkich zmian, już mówię dlaczego, raz że ten Phenom jest słaby do gier (niskie taktowanie) to dwa bedzie strasznie ograniczał potencjał GTX670. W takim wypadku platforma idzie do zmiany albo max do niego kupić GTX650Ti/HD7770. Proponuję dużo wydajniejszą opcję:CPU: http://techplanet.pl/produkty/procesory/intel-core-i5-2500k-lga1155-box...
Sprzedam nowy komputer składany posiadający pełną gwarancje, komputer posiada miesiąc czasu - wszystko sprawne, komputer składany pod GRY( gry takie jak nowy: Assassin's Creed Black Flag ( full detale ), Far Cry 3 ( full ), Battlefield 3 ( full) , Splinter Cell Blacklist ( full )- Specyfikacja: PLYTAGLOWNA ( MSI -...