Skocz do zawartości

plyta głowna x2 250

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: plyta głowna x2 250

super zestaw do gier za 2200

Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor Intel Core i5 760 2.8 GHz...

Zestaw dla gracza ~2500zł

Witam, przymierzam się do zakupienia budy do grania, głownie chodzi o takie tytuły jak CS:GO, FIFA 15 (wiadomo, ze pozniejsze wersje rowniez), GTA V, i inne nowe tytuły.Sam przygotowałem zestaw, proszę o pomoc w ewentualnych zmianach. Procesor: http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4460-3-20ghz-lga1150-box-bx80646i54460-haswell-refresh-636603/...

dołożenie sprzętu, i nadal ten sam problem

• Procesor: Intel Pentium 4 Cpu 3.06 GHz• Płyta główna: Asus P5VD2-MX• Pamięć RAM: X1 2GB Apacer DDR2 800 MHz, X1 512mb Kingston DDR2 333 MHz• Karta graficzna: GeForce 7100GS 512mb• Dysk twardy: Około 250GB• Zasilacz: Jakiś tam Forton 350WHmm nie dawno zakupiłem właśnie 2GB apacer, przedtem miałem x2 po 512mb i, w sumie po dokupieniu, płynność gier...

Problem z instalacją Windows XP

Windows XP zawiesza się podczas instalacji ( 34minuty, instalowanie urządzeń)Płyta głowna : Gigabyte GA-G1M-SL2 procesor Intel dual core e5200ramy ddr2 goodram pc6400 1gbzasilacz amacrox warrior 350Wgrafika: zintegrowana, probowalem takze z GF 9600GT 1gb ddr3Windows zawieszał się podczas instalacji na 34 minucie, formatowalem partycje C - na ntfs oraz...
  • Windows XP
  • napisane 29 11 2006 20:50
  • Odpowiedzi: 269
  • Wyświetlenia: 175605

Składany komputer - oceńcie

Witam, przy pomocy paru osób udało nam się złożyć myślę, że dość "fajny" zestaw. Kosztuje on około 2500 zł. Celem tego tematu jest ocenienie zestawu i poinformowanie mnie czy ten zestaw nadaje się do gier typu BF3 i czy można grać w BF3 na full HD i ultra Myślę, że odpowiedzi będą pomocne Procesor Intel Core i3-2120 3.3GHz BOX - ...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

NAS, transkodowanie wideo

Witam Panów i Panie.Sprawa kształtuje się nastepująco, aktualnie posiadam serwer Zyxel NSA320 ale ze względu na fakt, iż nie jestem za bardzo zanznajomiony z Linuxem a Zyxel ma małe wsparcie bywają z nim, większe lub mniejsze problemy dodatkowo jest za słaby do transkodowania wideo na czym mi zależy. Dlatego myslę o złożeniu zestawu, który tak jak Zyxel stałby sobie w szafie.1. Zestaw powinien...

Propozycje dotyczące części do nowego komputera.

Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłyta główna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy MSI-Z77A-G43 czy ASRock z87 EXTREME3 czy ASRock-z87-EXTREME4Karta graficzna: Asus...

Wymiana sprzętu

Witam, chciałbym powymieniać część w moim komputerze na coś lepszego. Głównie chodzi mi o gry. Interesowała by mnie sprzedasz poszczególnych elementów togo co mam i kupno czegoś lepszego. Budżet jaki mogę przeznaczyć to 400-500 zł + pieniądze zarobione z części. Grafiki nie chce na razie wymieniać, może potem jak dozbieram kupie HD7770.Mój sprzęt:CPU: Intel Pentium E5200.GPU: Radeon...

Zestaw do gier do 3700 zł

Zestaw nadaje się do lekkich zmian, już mówię dlaczego, raz że ten Phenom jest słaby do gier (niskie taktowanie) to dwa bedzie strasznie ograniczał potencjał GTX670. W takim wypadku platforma idzie do zmiany albo max do niego kupić GTX650Ti/HD7770. Proponuję dużo wydajniejszą opcję:CPU: http://techplanet.pl/produkty/procesory/intel-core-i5-2500k-lga1155-box...

Nowy komputer składany pod GRY / gwarancja

Sprzedam nowy komputer składany posiadający pełną gwarancje, komputer posiada miesiąc czasu - wszystko sprawne, komputer składany pod GRY( gry takie jak nowy: Assassin's Creed Black Flag ( full detale ), Far Cry 3 ( full ), Battlefield 3 ( full) , Splinter Cell Blacklist ( full )- Specyfikacja: PLYTA GLOWNA ( MSI -...
  • Giełda
  • napisane 09 12 2013 19:30
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1751