WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Nazwa karty: GeForce Palit GTX 260 Sonic 216 SP (896MB)Karta została podkręcona fabrycznie, przez co nie zrobimy większego OC własnoręcznie.Karta oczywiście w pełni obsługuje DirectX 10.0, posiada pamięć GDDR3,trzy złącza z czego dwa to DVI a jedno S-VIDEO,współpracuje z SLI, posiada tryb Geforce 3D Vision (Obraz 3D przy...
Posiadam kartę graficzna firmy PNY Geforce 9600 GT OC(http://pny.eu/products.php?section=product...p;productid=241). Podczas instalacji sterowników, pasek instalatora dochodzi do polowy, staje, po czym ekran robi się czarny a w lewym górnym rogu miga kursor (znaczy taka kreseczka _ ).Mój sprzęt:PLYTA: ASUS P5QRAM:...
Ostrzegam, post może być przydługi. Proszę uzbroić się w cierpliwość."Nie dla psa kiełbasa"Zawsze myślałem, że to co najbardziej mi się podoba w grach to hmm... jak by to powiedzieć "[beeep] zabawki". Po prostu, w shooterach [beeep] bronie - działa plazmowe, zamrażacze, lasery (aach... bronie plujące zimnem i wiązkami - moje dwa ulubione typy broni w grach, tak swoją...
Patrzyłem na morele i porównałem wszystkie karty . Wyszło mi że z r9 290x najlepsza jest taKarta graficzna XFX Radeon R9 290X – 1050M DD Black Edition BF4 – 4096 MB DDR5: trochę mnie tylko dziwi że napisane jest taktowanie pamięci 5600 a na innych stronach jest napisane tylko że ma 5000? błąd?morele.netCo myślicie o niej bo teraz mam dylemat który wybrać....
Neostrada TP – usługa Telekomunikacji Polskiej oparta na technologii ADSL i ADSL2+ oraz na standardzie wymagającym użycia kompatybilnego modemu do połączeń internetowych. Usługa umożliwia stały dostęp do Internetu tylko na analogowej linii telefonicznej.Szybkość transmisjiMaksymalne szybkości transmisji wynoszą (w...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
Z kart 560ti najszybsza, później 560, HD6850 i na szarym końcu Gt 740 /R7 240. Zasilacze w zasadzie każdy będzie OK ale Szef chyba najlepszy.Skoro miałby uciągnąć 560Ti/6850 to tymbardziej pociągnie 7850, z resztą do tej karty wystarczy 400W.Ok,jak coś to szukac