Skocz do zawartości

podkręcanie procesor amd phenom ii x4 945

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: podkręcanie procesor amd phenom ii x4 945

Komputer do 2500zł

Dzięki za pomoc Poszukałem, pogrzebałem i wymyśliłem coś takiego, trochę przewyższa mój budżet, ale tutaj pojawia się pytanie, czy opłacalny zestaw?Procesor: AMD Phenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 125W, BOX, AM3/...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC (

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Test AMD Phenom II 965 Black Edition C3

AMD Phenom II X4 965 Black Edition to wydajny czterordzeniowy procesor wykonany jest w 45 nm procesie technologicznym.Od swojego poprzednika (Phenom X4 955) różni się mnożnikiem i taktowaniem rdzenia.Wiele osób uważa że lepiej wybrać ...

popsuty zasilacz. jaki na podmiane ?

Nie polemizuj z trollem bo on już sam się gubi we własnych myślach i brak mu kontrargumentów. Porównywać i7 3.5GHz z FX8350 3.5Ghz to jakaś abstrakcja, nie po to się kupuje procesor żeby mu obniżać taktowania... i7 na stock jest i tak wydajniejszy niż vishera 4.0Ghz... Podkręcanie i7 tylko pogłębia różnicę oczywiście...

[Sprzedam] Płyta główna ASUS M3N78-VM

Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 Procesory AMD Phenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140
  • Giełda
  • napisane 21 06 2011 08:22
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2803

[ok 2500,-] głównie do gier

Zastanawiam się nad wyborem 1 z tych 4 zestawów. Liczę na pomoc w wyborze i ewentualnych zmianach etc. Z góry dzięki. 1.AMD Phenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3 600złGigabyte MA770T-UD3P /AMD 770/ 290złPatriot...

wymiana procesora pod płytę główną Asus M2n-e

Witam serdecznie mam taki problem mianowicie chce wymienic procesor na:Phenom II 945 4x3 ghzAthlon II 640 4x3 ghzPhenom 9640 4x2,3 gzhProblem tkwi w mojej plycie glownej Asus M2n-e http://pl.asus.com/M...s/...
  • Procesory
  • napisane 25 02 2013 15:35
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5018

Który zestaw lepszy

Witam wszystkich bardzo gorąco-pomóżcie który zestaw będzie najlepszy bez podkręcania oczywiście-nie chcę nic podkręcać po prostu ma być taki jaki kupię. Używany będzie do konwersacji video-raz na miesiac moze, do gier raz na jakiś czas. Chcialbym zeby ten komputer był trochę na przyszłość. Chciałbym wiedzieć który procesor...
  • Archiwum
  • napisane 22 11 2008 13:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1942

popsuty zasilacz. jaki na podmiane ?

Jeszcze raz powtarzam tutaj jest temat o poborze energii. Dywagacje na temat, że (prawie) wszyscy polecają bezwzględnie Intela zachowaj na osobny temat. Nie wiem może załóż nowy wątek, otwórz dyskusję - może ktoś się wypowie (ja na pewno, dopóki będzie o czym gadać i będę miał na to czas). Cały czas piszesz, że AMD coś zepsuło o czymś zapomniało. I...

Nowy komputer, AMD czy Intel?

Witam, to mój drugi post tutaj. Od pewnego czasu sprawdzam testy procesorów na różnorakich stronach oraz forach związanych z testami procesorów. A więc mój problem wiążę się z tym że nadchodzi nowa gra On-Line w którą mam zamiar grać, niestety do spełnienia mojego marzenia potrzebny mi będzie nowy komputer. Tak więc...
  • Archiwum
  • napisane 18 10 2008 22:56
  • Odpowiedzi: 23
  • Wyświetlenia: 2493

laptop wyłącza się podczas grania i nie tylko.

Dysk na moje oko jest w porządku, raczej kartę graficzną bym uznał za winowajcę. Nie napisałeś jaki to model dokładnie laptopa i karty graficznej, dlatego podrzucam dwa linki:podkręcanie karty nVidiapodkręcanie karty AMD ATIRobisz tak, że w profilach zamiast
  • Notebooki
  • napisane 08 11 2012 23:22
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 6414

Komputer Składak Pomoc.

Tak jak mówcie zmienię sobie kartę do swojego. A i dzięki za pomoc ze składaniem komputera z tych części jednak poskładam.Procesor: AMD Phenom II X4 965Płyta główna: ASRock 970DE3/U3S3Pamięć: Good Ram DDR3 8GBKarta graficzna: XFX Radeon HD7770Dysk HDD: SeagateBarracuda...

Komputer Składak Pomoc.

W takim razie myślę , że ten będzie wydajniejszy , multimedia i do gier również.Procesor: AMD Phenom II X4 965Płyta główna: ASRock 970DE3/U3S3Pamięć: Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9Karta graficzna: XFX Radeon HD6770Dysk HDD: SeagateBarracuda 1000GBNapęd optyczny :LiteOn DVDRW...