Dzięki za pomoc Poszukałem, pogrzebałem i wymyśliłem coś takiego, trochę przewyższa mój budżet, ale tutaj pojawia się pytanie, czy opłacalny zestaw?Procesor:AMDPhenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 125W, BOX, AM3/...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC (
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
AMDPhenom II X4 965 Black Edition to wydajny czterordzeniowy procesor wykonany jest w 45 nm procesie technologicznym.Od swojego poprzednika (Phenom X4 955) różni się mnożnikiem i taktowaniem rdzenia.Wiele osób uważa że lepiej wybrać ...
Nie polemizuj z trollem bo on już sam się gubi we własnych myślach i brak mu kontrargumentów. Porównywać i7 3.5GHz z FX8350 3.5Ghz to jakaś abstrakcja, nie po to się kupuje procesor żeby mu obniżać taktowania... i7 na stock jest i tak wydajniejszy niż vishera 4.0Ghz... Podkręcanie i7 tylko pogłębia różnicę oczywiście...
Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 ProcesoryAMDPhenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140
Zastanawiam się nad wyborem 1 z tych 4 zestawów. Liczę na pomoc w wyborze i ewentualnych zmianach etc. Z góry dzięki. 1.AMDPhenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3 600złGigabyte MA770T-UD3P /AMD 770/ 290złPatriot...
Witam serdecznie mam taki problem mianowicie chce wymienic procesor na:Phenom II 945 4x3 ghzAthlon II 640 4x3 ghzPhenom 9640 4x2,3 gzhProblem tkwi w mojej plycie glownej Asus M2n-e http://pl.asus.com/M...s/...
Witam wszystkich bardzo gorąco-pomóżcie który zestaw będzie najlepszy bez podkręcania oczywiście-nie chcę nic podkręcać po prostu ma być taki jaki kupię. Używany będzie do konwersacji video-raz na miesiac moze, do gier raz na jakiś czas. Chcialbym zeby ten komputer był trochę na przyszłość. Chciałbym wiedzieć który procesor...
Jeszcze raz powtarzam tutaj jest temat o poborze energii. Dywagacje na temat, że (prawie) wszyscy polecają bezwzględnie Intela zachowaj na osobny temat. Nie wiem może załóż nowy wątek, otwórz dyskusję - może ktoś się wypowie (ja na pewno, dopóki będzie o czym gadać i będę miał na to czas). Cały czas piszesz, że AMD coś zepsuło o czymś zapomniało. I...
Witam, to mój drugi post tutaj. Od pewnego czasu sprawdzam testy procesorów na różnorakich stronach oraz forach związanych z testami procesorów. A więc mój problem wiążę się z tym że nadchodzi nowa gra On-Line w którą mam zamiar grać, niestety do spełnienia mojego marzenia potrzebny mi będzie nowy komputer. Tak więc...
Dysk na moje oko jest w porządku, raczej kartę graficzną bym uznał za winowajcę. Nie napisałeś jaki to model dokładnie laptopa i karty graficznej, dlatego podrzucam dwa linki:podkręcanie karty nVidiapodkręcanie karty AMD ATIRobisz tak, że w profilach zamiast
Tak jak mówcie zmienię sobie kartę do swojego. A i dzięki za pomoc ze składaniem komputera z tych części jednak poskładam.Procesor:AMDPhenom II X4 965Płyta główna: ASRock 970DE3/U3S3Pamięć: Good Ram DDR3 8GBKarta graficzna: XFX Radeon HD7770Dysk HDD: SeagateBarracuda...
W takim razie myślę , że ten będzie wydajniejszy , multimedia i do gier również.Procesor:AMDPhenom II X4 965Płyta główna: ASRock 970DE3/U3S3Pamięć: Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9Karta graficzna: XFX Radeon HD6770Dysk HDD: SeagateBarracuda 1000GBNapęd optyczny :LiteOn DVDRW...