Skocz do zawartości

podkręcanie procesora athlon ii x2 240

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: podkręcanie procesora athlon ii x2 240

[AMD Athlon] Podkręcanie

Witam.Chciałbym się dowiedzieć do ilu MHz mógłbym podkręcić swój procesor AMD Athlon 64 4000+, 2400 MHz i w jaki sposób go podkręcić?Chodzi mi o bezpieczną granice podkręcaniaZ góry dziękuje i pozdrawiamtak jak napisal kolega wyzej,no i sa...
  • Archiwum
  • napisane 29 05 2007 15:22
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2742

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC (

2x Athlon II X2 240 - podkręcanie - sugestie z waszej strony

witam serdecznie,1) Co byście zmienili w podkręcaniu takiego zestawu PC.Preferuję nieekstremalne podkręcanie, tylko takie, które da mi parę fpsów w grach. Nie chcę mieć za wysokich rachunków za prąd. Stabilna praca oraz zwiększenie wydajności systemu to priorytet.2) Może mi ktoś wytłumaczyć czy...

[AMD Athlon] 3200+ czy wyciągnę więcej ?

Witam Dziś bawiłem się trochę w o/c procesora i karty graficznej z athlona 64 3200+ s.AM2 bez zmiany napięcia wyciągnąłem na 2400 mhz dalej już komp sie nie chciał włączyć. Mój sprzęt to:procek athlon 64 3200 + am2 plyta: DFI...
  • Archiwum
  • napisane 19 11 2006 22:04
  • Wyświetlenia: 2360

[AMD Athlon] 3200+ czy wyciągnę więcej ?

Witam Dziś bawiłem się trochę w o/c procesora i karty graficznej z athlona 64 3200+ s.AM2 bez zmiany napięcia wyciągnąłem na 2400 mhz dalej już komp sie nie chciał włączyć. Mój sprzęt to:procek athlon 64 3200 + am2 plyta: DFI...
  • Archiwum
  • napisane 19 11 2006 22:04
  • Wyświetlenia: 2360

[Sprzedam] Płyta główna ASUS M3N78-VM

Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 Procesory AMD Phenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140 procesorów Quiet ™ AMD Cool 'n' Technology Obsługa 45nm ...
  • Giełda
  • napisane 21 06 2011 08:22
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2803

Jak podkręcić Athlon 2 X2 240

Więc od razu do rzeczy może według was być to głupie pytanie ale... jak podkręca się procesory ? podkręcałem już grafikę ale klocek to inna sprawa... Mianowicie chodzi mi o procesor AMD Athlon 2 X2 240 2.80 GHz MOBO: ASUS M3N78-VM PSU: OCZ...
  • Kosz
  • napisane 06 01 2011 21:10
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5497

[AMD Athlon] Podkręcanie

Witam.Chciałbym się dowiedzieć do ilu MHz mógłbym podkręcić swój procesor AMD Athlon 64 4000+, 2400 MHz i w jaki sposób go podkręcić?Chodzi mi o bezpieczną granice podkręcaniaZ góry dziękuje i pozdrawiam
  • Archiwum
  • napisane 29 05 2007 15:22
  • Wyświetlenia: 2742

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62313

Podkręcanie staruszka

Chodzi ci o Taki niby "podręcznik" jak podkręcić proca ??1. Ustawienia BIOSuPodkręcania najlepiej dokonywać z poziomu BIOSu, jest ono wtedy ustawione na stałe, niezależnie czy mamy włączony odpowiedni program pod Windowsem, czy też np. pracujemy pod Linuksem.Aby uzyskać najlepsze wyniki, należy najpierw zaktualizować BIOS swojej płyty głównej,...
  • Archiwum
  • napisane 29 10 2008 20:41
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1710

Polecane procesory w różnych przedziałach cenowych (2012)

WitamPoniżej znajduje się lista polecanych przeze mnie procesorów w określonych przedziałach cenowych, może być tak iż pewna osoba przykładowo nie przepada za AMD lub Intel i wybierze konkurencyjny produkt, dlatego zachęcam każdego do zadawania pytań na naszym forum.200złAMD Athlon II X2 260 /250300złAMD
  • Procesory
  • napisane 06 08 2012 22:59
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 14982

[FAQ] Jaką kartę graficzną na AGP kupić? Przedziały cenowe.

Karty graficzne AGP powoli wychodzą z użycia – jednak wiele osób dale korzysta z tej przestarzałej technologii . W tej chwili żaden nowy komputer nie posiada interfejsu agp.Postaram się więc skupić na najniższych przedziałach cenowych – jak i tych wyższych , nie wykluczając kart używanych .Do 100zł Radeon 9550 128mb 128bit Gigabyte – około 50zł+Świetna podatność na
  • Kosz
  • napisane 27 11 2007 18:59
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4363

Test Gigabyte GA-B75-D3V niedroga płyta do domowego komputera

Chciałbym zaprezentować dziś platformę, którą miałem okazję przetestować. Jest to jeden z najpopularniejszych obecnie modeli płyt głównych z niższego segmentu oparty na chipsecie Intel B75. Oto GA-B75-D3V od firmy Gigabyte.Płyta ta dzięki wielu interesującym funkcjom i wyposażeniu (o czym niżej) oraz niskiej cenie nadaje się świetnie jako podstawa taniego lecz wydajnego komputera nadającego...