Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...
Gdy podłączymy nasz komputer w świat internetu to musimy zaopatrzyć się w dobry program, który zapobiegnie przedostaniu się wirusów na nasz dysk. Gdy nie zakupimy oprogramowania przeciwdziałającemu wirusom, możemy się spodziewać, że nasz komputer będzie zachowywał się przeróżnie albo...
Siemka,pomóżcie chłopaki z wyborem bo nie wiem co zakupić.Mam około 300zł i myślałem nad używanym Zotac GTX 260,Sapphire Radeon HD6670 oraz Gainward GTS 450.Co wybrać proszę o szybką pomoc.Czytałem ze mój zasilacz udzwignie GTX'a:)CPU: AMD Phenom II X4 965 BE 3,4 GHz dysk twardy: Seagate Barracuda 7200.10 160 GB płyta główna:
Zakup GigabyteM68M-S2P obsługuje ona AM2 jak i AM3 mam na niej procka: AMD PHENOM II X4 965 Black Edition C3 i wszystko działa bardzo dobrze:).Płyta ma dual bios,polimerowe kondersatory i inne "bajery" .Ale wazne jest że nie jest droga kosztuje ona około 170zł
Witam. Potrzebuję ultra szybko pomocy bo nie mam za wiele czasu na decyzje Kupiłem do tego zestawu po bardzo okazyjnej cenie kartę graficzną Gigabyte HD 6850 (OC). Jako,że apetyt rośnie w miarę jedzenia chcę zrobić kolejny upgrade.W niedalekiej przyszłości będę zmieniał monitor na Full HD,także proszę się nie sugerować obecnym.Nie będę podawał konkretnego...
Witam specyfikacja processora to AMD Phenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi :otl.txtOTL logfile created on: 2012-06-19 11:58:52 - Run 1OTL by OldTimer -...
Podaje trzy zestawy komputerowe które sam stworzyłem. Chodzi mi o pomoc doświadczonych osób które znają się na sprzęcie i pomogą doradzić w wyborze. Doradźcię mi który sprzęt byłby najlepszy z tych trzech albo zmodyfikujcie te zestawy tak aby komputer był naprawde super (przedział cenowy (1900 - 2500zł). Jednostka głównie będzie służyła do gier i rozrywki. I...
Siema. W tym temacie jestem kompletnym laikiem także wybaczcie moją niewiedzę :PMam więc pytanie, czy ta karta : https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-r7-360oc-2gb-ddr5-128-bit-2dvi-hdmi-dp-gv-r736oc-2gd-751286/ będzie pasowała do mojego pcta? procek: AMD Phenom II X4 Quad Core
HD7870 to dość mocna karta jak dla Phenoma. Spróbuj go podkręcić do 3.8-4.0GHz. Jaką posiadasz płytę i chłodzenie ?W jakich grach miewasz spadki fps ?O to moja konfiguracja kompa:procek: Phenom ii X4 960T BE 3.0Ghz Turbo core (podkrecony na 3.5 Ghz) windows 7 64bitpłyta: ASUSTeK Computer INC. M4N68T LE V2grafika:...
Witam,Witam,potrzebuję zmodernizować komputer, który posiadam od 3/4 latek.1.zmiana płyty aby czytała wejścia ddr3 bo ddr2 są drogie(z porównaniem z ddr3) i napewno z zmianą płyty coś jeszcze (napewno zasilacz).2.Dokupienie coś do tego zestawu?? (zmiana zasilacza)Taki zestaw posiadam:Procesor : AMD Athlon ™ II X2 245 http://benchit.pl/pr...thlon II X2/245Karta : NVIDIA GeForce 9500 GT ...
Witam, kupiłem pamieć ram do mojego staruszka 1x4gb kingston KVR800D2N6/4G po włożeniu, komputer nie włącza się, piszczy pisk powtarza się więc pogrzebałem w sieci "Powtarzający (w pętli): błąd pamięci RAM", więc znowu zacząłem poszukiwania i znalazłem pare podobnych wątków gdzie kazali zrobić update biosu oraz reset biosu:-Wyłączyłem komputer, odłączyłem kabel zasilający-Wyjąłem baterie...
Witam!Nwm dlaczego podczas testu w 3d marku cpu score mojego procesora wyniusł tylko 1900 , w sumie nie tak źle tylko na tescie wydajnosci na BenchIT.pl napisane jest że ten procek bez podkrecania powinien uzyskac jakieś 2700 score , to dość duża róźnica. Wiecie co może być grane? dodam że procek wymieniałem , wczesniej miałem e4500.Karta geforce 8800gt...
Witam.Tak jak w temacie.Chciałbym wiedzieć który zestaw jest lepszy .1.Procesor Intel Pentium G840 2.80GHz (BX80623G840 914110) BOX 2.Płyta główna ASRock H61M-HVS 3.Pamięć Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9 (GR1333D364L9/4G) 4.Karta graficzna Gigabyte Radeon HD 6770...
Witam mam problem z obrazem w grach po uprgade kompa na:Amd phenom X4 955Gigabyte Radeon Hd 68508gb ram kingston 1600mhzpłyta głowna gigabytem68mt-sp2.Mianowicie w grach mimo ustawionych detali na full grafika nie wygląda za dobrze,...