Skocz do zawartości

podkręcanie amd phenom n830

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: podkręcanie amd phenom n830

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC (

Test AMD Phenom II 965 Black Edition C3

AMD Phenom II X4 965 Black Edition to wydajny czterordzeniowy procesor wykonany jest w 45 nm procesie technologicznym.Od swojego poprzednika (Phenom X4 955) różni się mnożnikiem i taktowaniem rdzenia.Wiele osób uważa że lepiej wybrać poprzednika ...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

popsuty zasilacz. jaki na podmiane ?

Nie polemizuj z trollem bo on już sam się gubi we własnych myślach i brak mu kontrargumentów. Porównywać i7 3.5GHz z FX8350 3.5Ghz to jakaś abstrakcja, nie po to się kupuje procesor żeby mu obniżać taktowania... i7 na stock jest i tak wydajniejszy niż vishera 4.0Ghz... Podkręcanie i7 tylko pogłębia różnicę oczywiście rośnie pobór energii i taki i7 OCnięty...

popsuty zasilacz. jaki na podmiane ?

Jeszcze raz powtarzam tutaj jest temat o poborze energii. Dywagacje na temat, że (prawie) wszyscy polecają bezwzględnie Intela zachowaj na osobny temat. Nie wiem może załóż nowy wątek, otwórz dyskusję - może ktoś się wypowie (ja na pewno, dopóki będzie o czym gadać i będę miał na to czas). Cały czas piszesz, że AMD coś zepsuło o czymś zapomniało. I...

[Sprzedam] Płyta główna ASUS M3N78-VM

Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 Procesory AMD Phenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140 procesorów Quiet ™ AMD...
  • Giełda
  • napisane 21 06 2011 08:22
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2803

Który zestaw lepszy

Witam wszystkich bardzo gorąco-pomóżcie który zestaw będzie najlepszy bez podkręcania oczywiście-nie chcę nic podkręcać po prostu ma być taki jaki kupię. Używany będzie do konwersacji video-raz na miesiac moze, do gier raz na jakiś czas. Chcialbym zeby ten komputer był trochę na przyszłość. Chciałbym wiedzieć który procesor będzie wydajniejszy połaczony z...
  • Archiwum
  • napisane 22 11 2008 13:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1942

Jaki procesor do laptopa z poniższych?

Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...

Nietypowy pomysł na chłodzenie wodne

WitamJuż niedługo zostanę szczęśliwym posiadaczem Phenoma 1090T. Nie wykluczam zabaw w podkręcanie. Będę też musiał pomyśleć nad nowym chłodzeniem. Zamiast chłodzenia powietrzem mam ochotę skonstruować układ wodny. Nietypowy o tyle, że chłodnicę lub/i rezerwuar planuję umieścić... za oknem. Dzięki temu rozwiązaniu...
  • Chłodzenie
  • napisane 21 02 2011 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 6530

Modernizacja sprzętu - procek, dysk, płyta, pamięć

Witam.Chciałbym zmodernizować mój stary sprzęt. Czytając inne tematy wybrałem już:AMD Phenom II Multi-Core X6 1055T AM3 BOX 510zł - czy jest jakiś polecany wiatraczek który cicho pracuje np(SilentiumPC Fortis HE1225) ?? czy lepiej zostawić ten boxowy nie będę się bawił w podkręcanie...

Nowy komputer do różnych zastosowań za ~3000zł

WitamPlanuje kupno nowego komputera, który będzie służył m.in. do programowania, grafiki 2d i 3d, obróbki filmów HD, czasami dla rozrywki jakaś gra. Zależy mi na tym, aby komputer chodził w miarę wydajnie i stabilnie przez kilka lat, bez konieczności modernizacji (może poza dokupieniem RAMu) i podkręcania.Zaznaczam, że nie jestem obeznany w sprzęcie,...

komputer strasznie głośno chodzi!

Kupiłem komputer moze z miesiac temu i na początku wszystko było dosyć ciche ale zauwazyłem ze na płycie mam program do podkręcania procesora był to program dołączony do płyty głownej od producenta.nazywa się ,,Overclocking Cemter" no i postanowiłem troche sie pobawić a że ja żółtodziub sie nie znam to za mocno coś nastawiłem i sie komputer zawiesił...

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...

Komputer do 2500zł

Dzięki za pomoc Poszukałem, pogrzebałem i wymyśliłem coś takiego, trochę przewyższa mój budżet, ale tutaj pojawia się pytanie, czy opłacalny zestaw?Procesor: AMD Phenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 125W, BOX, AM3/ 690złPłyta główna: AsRock M3A780GXH/128M /AMD...