Skocz do zawartości

podkręcenie karty graficznej intel gma 3150

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: podkręcenie karty graficznej intel gma 3150

Netbook - który lepszy?

Witamposzukuję netbooka na studia, do przeglądania stron internetowych i jak da rade to do pogrania w starsze gierki.Znalazłem kilka które mieszczą się w przedziale cenowym który mnie interesuje:Asus Eee PC 1001PXDProcesor: Intel® Atom® N455 1,66 GHzPrzekątna ekranu: 10,1 calaPamięć RAM: 1 GBPojemność dysku: 250 GBModel ...

[Poradnik] Dobieranie laptopa pod względem karty graficznej

Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy ...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Zestaw komputerowy za 3000zł

Witam zabieram się za składanie nowego kompa. Bedze on służył głównie do gier. przy wyborze podzespołów stawiam główny nacisk na stosunek cena/jakość/wydajność oraz na ciszę pracy. Mój wstępny pomyśl wygląda następującą:PROCESOR:Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz BOX - 619,00złPo podkręceniu powinien mieć...
  • Archiwum
  • napisane 04 12 2008 23:56
  • Odpowiedzi: 19
  • Wyświetlenia: 2156

Test Gigabyte GA-B75-D3V niedroga płyta do domowego komputera

Chciałbym zaprezentować dziś platformę, którą miałem okazję przetestować. Jest to jeden z najpopularniejszych obecnie modeli płyt głównych z niższego segmentu oparty na chipsecie Intel B75. Oto GA-B75-D3V od firmy Gigabyte.Płyta ta dzięki wielu interesującym funkcjom i wyposażeniu (o czym niżej) oraz niskiej cenie nadaje się świetnie jako podstawa...

Komputer zawiesza się w grach i filmach. Dodatkowo problem z ładowaniem systemu.

Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać" wydając dość piskliwy hałas.Zresetowałem...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...

[ CZĘŚCI ]Profesjonalny PC bez kompromisów, i5-4670K , 2 R9 290 Crossfire, 16GB RAM, SSD 128GB + HDD 2TB, Corsair 750D, PEŁNE LC i AKCESORIA na CZĘŚCI

Witam,mam do zaoferowania części z mojego dotychczasowego PC. Sprzęt został kupiony w ubiegłym roku w sklepach: Morele.net, Proline.pl, Angela.pl, Cooling.plProcesor:Intel I5-4670K 3.4GHz LGA1150 BOX HASWELLProcesor został oskalpowany (oddzielony został HIS od rdzenia) wymieniona pasta na Coollaboratory Liquid Pro, złożony z powrotem. Zysk – 2stopnie C,...
  • Giełda
  • napisane 06 09 2015 13:43
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1928

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK + akcesoria BCM

Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse. 4. Słuchawki: Lenovo Y Gaming...
  • Giełda
  • napisane 21 12 2016 18:23
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2230

Zmiana podzespołów

Witam, w związku z kosmicznymi cenami części komputerowych postanowiłem odłożyć kupno komputera i zamienić kartę graficzną, procesor oraz być może płytę główną i pamięć. Aktualnie posiadam taki, ponad dwuletni zestaw: Procesor: Intel Pentium 4 631 3.0 GHz BOX (LGA775, 0.065u, FSB 800, 2MB, 64-bit) ...

komp do 6000zł z DDR3

Witam Was Chcę zakupić komputerek w którego włożę pamięć DDR3, i pociągnie diablo 3, Jedi Force Unleashed no i wiedźminka naszego polskiego, a także 3d studio max i maya również musi chodzić płynnie. Obojętne mi jest czy jedna czy dwie karty graficzne chodzi jedynie i wydajność w przystępnej cenie i o obsługę...
  • Archiwum
  • napisane 20 08 2008 14:57
  • Odpowiedzi: 23
  • Wyświetlenia: 3265

[sprzedam] dużo części do kompa

Sprzedam części do kompa. Reszte informacji i zdjęcia na pw/email.Mozliwosc wystawienia na allegro.kontakt danieloslibertad@gmail.comPamięć ram:2x 4gb Hynix 2rx4 PC3 10600R 199zlHynix 2x 1gb ddr400 dimm 20zl sztgood ram ddr 512mb pc3200 dimm 5zlsamsung 512mb drr pc3200 cl3 5zlKingston 4x 512mb ddr400 10zlDyski twarde:Hitachi 120gb sata 39zlSeagate...
  • Giełda
  • napisane 18 08 2014 13:57
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1491

Karta graficzna pod zasilacz 350W

Tak jak w temacie interesuje mnie zakup karty graficznej pod zasilacz 350W(marka nieznana)reszta mojego kompa wygląda następująco:Proc: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz 2.67GHzRam: 4,00 GB (dostępne 3,25GB)System: Windows 7 32bit(pirat) oraz XP Professional (oryginał)...
  • Karty graficzne
  • napisane 04 12 2011 15:06
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5426

Pomoc w wyborze sprzętu

Mam 3600 i chcę kupić cały komputer bez monitora. Komputer ma być wydajny dosyć, i tyle. Co byście polecali ?? Ja myślałem o Producent Hewlett-PackardKlasa produktu KomputerTyp obudowy komputera Small Form FactorNazwa rodziny produktów HP Compaq DC7700Ilość zainstalowanych procesorów 1 szt.Maksymalna ilość procesorów 1 szt.Typ zainstalowanego procesora ...
  • Archiwum
  • napisane 12 10 2006 16:31
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4074