WITAMYOTO POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy...
WITAMOTO POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Witam, mniej więcej od 2 tygodni planuje zakup nowego kompa,(planowana data zakupu 12 wrzesień) więc troche czasu mi zostało.Po przeczytaniu kilku forów komputerowych jescze wczoraj pewny byłem co do kupna najważniejszych cześci (jesli chodzi o gry) a mianowicie grafiki radeona 4850 i procka e8400. Ale o to dzisiaj...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które...
LISTA POLECANYCHZESTAWÓWKOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro,...
Na modernizację wydasz tyle samo co na nowy komputer , bo właściwie musiałbyś właśnie cały komputer wymienić , radziłbym dozbierać do tych 1500zł jeszcze ok. 500zł i zapraszam do tematu : POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE od 1500zł do 6000zł na Sierpień - ...
W tym przedziale cudów nie oczekuj,POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE od 1500zł do 6000zł na Sierpień - Zestawykomputerowe - Forum Komputerowe Tweaks.plpostaraj sie...