WITAMYOTO POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy...
WITAMOTO POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Na modernizację wydasz tyle samo co na nowy komputer , bo właściwie musiałbyś właśnie cały komputer wymienić , radziłbym dozbierać do tych 1500zł jeszcze ok. 500zł i zapraszam do tematu : POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE od 1500zł do 6000zł na Sierpień - ...
W tym artykule napiszę trochę o dyskach twardych,czyli jaki dysk wybrać,na co spoglądać przy zakupie i wiele innych porad.Jak część osób wie to nie tylko procesor i ram odpowiada za szybkość naszego komputera ale bardzo ważną rolę odgrywa dysk.To on zapisuje i wysyła dane do procesora,dlatego warto dokładnie przyjrzeć się ofertom dysków.1.Jakiego dysku potrzebujesz? Każdy powinien odpowiedzieć...
Jestem tego samego zdania , na forum nie dawno powstał temat odnośnie zalecanych komputerów od 1500zł do 7500zł warto tam zajrzeć [FAQ] POLECANEZESTAWYKOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł - Forum Komputerowe...
Dzień dobry,Posiadam obecnie ( byc może coś z tego sie jeszcze nadaje) :1. Procesor - Intel® Core™2 Duo Processor E4500 (2M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB)2. Płyta głowna - GIGABYTE FSB1066 GA-945GCMX-S23. Zasilacz - Mode Com fill 350atx4. Dysk Twardy - WD WD3200AAJS 320GB 8MB 7200rpm SATA25. Obudowa - NTT Game Series- brak grafiki- brak RAMuDziecko, które chciałbym obdarować maszyną sporo...