Skocz do zawartości

porsche 911

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: porsche 911

Power Point - opis programu/funkcji

WstępPower Point to rozbudowane narzędzie firmy Microsoft do tworzenia prezentacji multimedialnych. Wchodzi w skład pakietu Microsoft Office. Prezentacje mają bardzo szerokie zastosowanie. Np. są często używane, podczas:- Konferencji- Wykładów- Szkoleń- Przeprowadzania lekcjiWierzę, że dzięki temu artykułowi, będziesz potrafił stworzyć efektowną prezentację, wzbogaconą o elementy...
  • Poradniki
  • napisane 21 02 2008 17:11
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 37812

Jaki kto ma samochód

Jestem posiadaczem polskiego "Porsze" 126p z 85r Malec jak każdy nie ma co pisać... Jak na ten rocznik to jest w bardzo dobrym stanie Co do prędkości to już kilka razy leciałem nim 130km/h (oczysiście z górki).W tamtym roku w Niemczech miałem okazje przejechać się Porsche 911 i delikatnie mówiąć...

Lenovo G580 - powolna praca systemu i Google Chrome

Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
  • Notebooki
  • napisane 17 12 2013 00:28
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5481

Logi - Wolne działanie komputera

Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o sprawdzenie.Parametry komputera:AMD Sempron 1,79 GHz448...

Dyskusja na temat Samochodów, Motorów, etc.

Proszę państwa cudo:http://otomoto.pl/porsche-944-C14915108.htmlhttp://moto.allegro.pl/porsche-924-944-i1223848630.html

Dyskusja na temat Samochodów, Motorów, etc.

Mi też się tył nie podoba nie pasuje do tej sylwetki , lepiej zrobili by jakiegoś sedana ( jak CLS )Hę? Porsche i sedan? Spójrz na ich wszystkie modele. Tył Porsche jest nie do podrobienia i każdy go zna. To jest znak rozpoznawczy i na pewno nie prędko zrobia sedana, zresztą jakby to wyglądało w

Logi - Przeglądarki nie chcą ładowac wszystkich stron

Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...

Wasza galeria "odpicowanych bryczek" NFS:U/U2/MW

Dokładnie jak w temacie i tytule. Na pewno rzesza z was grała/gra w jedną z serii "Need For Speed" (Underground, Underground 2, Most Wanted). Dlatego róbcie screeny i chwalcie się swoimi bryczkami Na początek rzucam fotkę Gallardo. Jednego z najlepszych wg. mnie aut w MW...Lamborghini Gallardooraz Porsche CaymanS:...
  • Gry
  • napisane 31 10 2006 19:00
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 10976

Logi - Wyskakujące reklamy w IE

Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...

Logi - Znikający plik

wkleiłem log bo gdzies na necie podobny problem rozwiązało "zfiksowanie" niektórych logów. wklejam ten z OTL : OTL logfile created on: 2010-05-13 15:42:13 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.4.1 Folder = D:\Download\POBRANEWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

Gry na PS4

Tak, Assassasin Creed albo Killzonehttp://www.saturn.pl/gra-ps4-ubisoft-assassins-creed-iv-black-flag-special-edition,id-890372http://www.saturn.pl/gra-ps4-sony-killzone-shadow-fall,id-911278Od biedy może Battlefield 4, ale to w większości multiplayer tylko.http://www.saturn.pl/gra-ps4-electronic-arts-battlefield-4,id-911302...
  • Gry
  • napisane 31 12 2013 03:01
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3734

Dowcipy, kawały, anegdoty, śmieszne teksty

Jedzie dziadek Trabantem i nagle mu zgasł.Po paru dosłownie sekundach zatrzymuje się najnowszy model Ferrari.Kolo od Ferrari wyłazi z wozu i pyta, czy podholować.Dziadek oczywiście się zgadza.- I pamiętaj dziadku, jeśli coś będzie nie tak, to zamigaj lewym migaczemPierwsze skrzyżowanie - czerwone światło.Po chwili podjeżdża najnowsze Porsche.Kolo od...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...