Mam bardzo nieprzyjemny problem z PC. Dość często po prostu się "zawiesza" tzn. wszystko jest nadal wyświetlane itd. ale kursor myszy jak i wszystko inne "stoi". Pomaga tylko reset "na twardo". Po drugie często wyskakuje mi takie okienko z błędem Generic Host Win32?~~ (nie pamiętam dokładnie), system po tym działa ale zmienia...
Witam, problem polega na tym, iż przy procesie SERVICES.EXE (wraz z upływem czasu i pracy z komputerem) użycie pamięci rośnie w nieskończoność. Średnio jak wiem użycie pamięci powinno oscylować w granicach 4 800K. A u mnie sięga nawet 80 000K i w tym momencie muszę resetować...
Witam od poczatku posiadania tego komputera czyli jakies 5 miesiecy mam problem wczesniej bylo to sporadycznie teraz bardzo czesto mianowice pokazuje mi sie bluo screen a na nim:IRQL_NOT_LESS_OREQUALInformacja techniczna: ***STOP: 0x0000000A ( 0x1300303, 0x00000002, 0x00000001, 0x804D1C9A)rozpoczynanie zrzucania pamieci fizycznejzrzut pam. fiz. zostal...
Mój problem zaczął się jakiś tydzień temu. Uruchomiłem komputer i... no właśnie. Zaczął się strasznie mulić, bardzo wolno chodził. Wszystko uruchamia się bardzo wolno, filmy na takich serwisach jak youtube strasznie się przycinają, to samo zresztą jest przy odpalaniu filmu na komputerze w jakimś programie. Gry, które chodziły płynnie i bez
Mam taki drobny problem, dla jednych drobny a dla mnie nie za bardzo mianowicie postawiłem świeżo xp-a z wszystkimi najnowszymi sterownikami i mam problem z dzwiękiem, posiadam kartę creativa x-fi ustawienia w systemie są na zestaw 5.1 sorround taki też posiadam logitech z-5500...
Witam.Oto następujący problem. Od jakiegoś czasu walczę z komputerem od znajomego, u którego są następujące objawy. Ekran często gaśnie na parę sekund (co nie znaczy że monitor jest wyłączonym, owszem, jest) po czym wraca normalny obraz, potem znów gaśnie, potem jest obraz, i tak kilkakrotnie. Najczęściej i najwięcej dzieje się tak gdy włączona jest...
WitajciePrzez ponad pol roku nie mialem zadnego grajacegu sprzetu u siebie w domu, moje ostatnie glosniki mi sie po prostu popsuly. Dzisiejszego dnia postanowilem zakonczyc gechenne i zrobic sobie jakis prezent .Wybor glosnikow padl na Z-5500 THx logitech (http://pcfoster.pl/recenzje/peryferia/glosniki-logitech-z-5500-thx...
powiedz mi jaki masz zasilacz, ram sobie kup giga najlepiej ,konfiguracja kompa dziwna - procesor niezły, gf fx 5500 nie obsluguje pixel shader 3.0 ,zmien grafe ,sprawdz dysk twardy ,jest w necie dobry program do testu hard drive Hard Drive diagnosis, i podkreslam, karty serii fx maja czeste problemy z zasilaniem,...
A więc Mój problem polega na tym, że gdy wejdę na stronę np. www.epuls.pl to kiedy jestem na stronie 2 min to komputer się resetuje i włącza ponownie.Wcześniej gdy sprawdzałem czy mam wirusa (bo tak myślałem na początku) stwierdziło mi, że miałem Keylogger'a. Usunąłem go i było przez jakiś czas wszystko pięknie.Ale ...
Zakupiłem monitor LCD 19 cali Panorame firmy Gatewayhttp://www.proline.pl/shop.php?prodid=GATEWAY+FPD+1975W <-- dane techniczneProblem polega na wyświetlaniu filmików na stronach www jak i rówież normalnych z dysku , po właczeniu obraz co parę sec robi sie czarny .Czasem też sie to zdaża na jasnych stronach kiedy przewijam pasek .Nie ukrywam iż jest to...
Siemanko wszystkim mam taki problem posiadam głosniki Logitech z 5500 i karte asus xonar d2 driver Na systemie XP normalnie wszytko śmigało nic nie ruszałem tylko odczepiłem kompa i zaniosłem do przeinstalowania na win7 . Po przinstalowaniu głośniki nie grają podczepiłem tak samo zainstlowałem na początku stery z...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam! Mam ten sam problem co kolega wyżej... bardzo proszę o pomoc!Chodzi o to, że mój monitor nie wykrywa karty graficznej GF 7300GS firmy nVidia( pokazuje brak podłączonego kabla, pomimo, że on jest)! Z monitorem wszystko jest wporzo, ponieważ na wersji 5500 działa. Dodam także, że na tej karcie...