Skocz do zawartości

problem z głośnikami creative a220

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: problem z głośnikami creative a220

Komputer, Rozsądek i Cenna

Może mam doświadczenie w składaniu kompów, które wymyślił ktoś inny, ale zawsze nasuwało mi się, że mam troszeczkę za małą wiedzę pod względem komponowaniu kompów, zawsze wiele do życzenia pozostawało u mnie chłodzenie komputera, ale dziś chciałbym podzielić się z wami moją wiedzą na temat podzespołów."Pamiętaj że oszczędzać można na cukierkach i kinie, ale nigdy na sprzęcie RTV, AGD,...
  • Archiwum
  • napisane 05 01 2008 14:20
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1490

Najlepsze Głośniki na PC wedlug was!

Wszystko zależy od ciebie Jeżeli chodzi o 2.1 to do tej ceny są bardzo dobre, ale trochę więcej kasy i masz dużo lepsze. Wtedy możesz wybrać pomiędzy:- Creative I-Trigue 3800ir- Logitech Z-2300Oba zestawy mają swe mocne zalety i wady. Ja mam bardzo mały pokoik i mam te creative. I jestem w 100% zadowolony....
  • Archiwum
  • napisane 26 12 2007 16:01
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 3401

Brak dzwięku w tylnich głośnikach

Mam problem.. kilka miesięcy temu kupiłem nową plyte główną i mam problem z kartą dzwiekową, jest to Realtek ALC850. Podłączone mam do niej głośniki Creative Inspire 4.1 i problem polega na tym że w ogóle nie mam kontroli nad tylnymi
  • Archiwum
  • napisane 04 12 2006 12:54
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 4835

Problem z glosnikami

Witam. Mam pewien problem z glosnikami. Mam glosniki logitech x530 i karte dzwiekowa SB X-Fi Xtreme Audio firmy Creative.Wiec, nie gra mi glosnik centralny( ten poziomy). A ten program co byl w sterach do karty dzwiekowej jest taki chocby pusty( program sie wloncza, ale nie ma w...

Dziwny problem z głośnikami

Witam,Mam dziwny problem z głośnikami Creative, właściwie nie chodzi o same głośniki bo one działają i udało mi się teoretycznie wyeliminowac problem... Polegał on na tym, że dosyć znienacka zaczął działać tylko suboofer. Żadne ustawianie...
  • Archiwum
  • napisane 09 08 2008 21:32
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 853

Problem z głośnikami 5.1 na laptopie

WitamDokonałem ostatnio kupna głośników Creative T6200. Lubię słuchać muzyki i wczuć się w klimat kiedy oglądam film bo niestety nie mam kina domowego, a z opinii których zasięgnąłem przy dobrze rozmieszczonych głośnikach dźwięk jest rewelacyjny. Mój podstawowy problem był taki, że mam laptopa więc karta dźwiękowa...

komputer strasznie zamula

witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje...
  • Archiwum
  • napisane 21 04 2008 20:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2374

[problem] Bardzo dziwne "zamulenie" PC

Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez...

Wyskakujące okienka - hijack

Witamostatnio dość często wyskakują mi okienka z reklamami przez internet explorer, zmienilam antywirusa z aviry na avasta, wykrył trochę wirusów, jednak nadal problem się pojawia, zauważyłam że nie mam zainstalowanej pewnej poprawki framework 4, pobrałam ją ręcznie jednak nie mogę tego zainstalować - napisane jest że coś blokuje ten proces,ściągnełam...

Logi - Aplikacje *.exe nie uruchamiają się (uruchom program za pomocą)

Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer -...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer -...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Nie chciałbym nikogo obrażać ale trochę już latek składam kompy ... i gdyby nie ta dziwna zagwostka to raczej rys na życiorysie nie miałem ... dodatkowo swojego sprzętu raczej w byle łapki nie poślę Chodzi mi mniej więcej o ocenę tego stanu rzeczy bo jeśli nawet po resecie komputer się nie wzbudza to niezły robal mi się trafił. Jak toto ew. namierzyc a jeśli to nie robal to powiedzcie co...

Czeste zawieszanie komputera w przypadku popchniecia obudowy

Witam wszystkich.Mam nastepujacy problem, i szukam osob, ktore z czyms podobnym sie spotkaly. Jesli tak, ulatwi mi to znacznie diagnostyke zrodla problemu. Z gory wam dziekuje....Problemy pojawily sie pare miesiecy temu (okolo). Wydaje mi sie, ze wszystko ma zrodlo w jednej...

Logi - Dziwne działanie systemu

Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown...