Skocz do zawartości

problem z instalacja sterownika usb flash do se k800i

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: problem z instalacja sterownika usb flash do se k800i

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

uciążliwy malware - logi z OTL

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" "" "2014-08-11 13:49"+ "RtHDVBg_DTS" "HD Audio Background Process" "Realtek Semiconductor" "c:\program files\realtek\audio\hda\ravbg64.exe" "2014-05-13 14:24"+ "RTHDVCPL" "Menedżer Realtek HD Audio" "Realtek Semiconductor" "c:\program files\realtek\audio\hda\rtkngui64.exe" "2014-05-14...

[wirus] Prośba o analizę logów, net zamula

Witam!Po włączeniu komputera pojawia się okno: "System Windows nie może odnaleźć pliku "C:\Program"(...)".Net (po sieciówce) niemiłosiernie zamula - czasem w FF uda się wczytać prostą stronę w kilkadziesiąt sekund, później całkowicie przestaje wczytywać cokolwiek. Natomiast IE od samego początku wyświetla "Nie można wyświetlić strony". Z kolei pingi przez...

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Ubuntu 10/10 w skali Mozliwosci/Funkcjonalnosc?

FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia ...
  • Kosz
  • napisane 25 02 2008 22:06
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4135

Samoistne restartowanie komutera

Witam mam problem z resetowaniem się komputera. Reset następuje w różnych okolicznościach.Gdy gram ,gdy przeglądam internet czy robie coś innego.Dużo szukałem i próbowałem ,aby rozwiązać ten problem lecz najwyraźniej wszystko na nic.Zainstalowałem program EVEREST Home Edition ,który pokazywał temperaturę plyty...

[Poradnik] Kontroler USB 3.0 PCI Express

WitamChciałbym zaprezentować wam kontroler USB 3.0 PCI express dzięki któremu zwiększymy wydajność naszych portów USB.Pentagram superspeed PCI Express card P1212-4Karta działa z windows 2000/XP/Vista/7/8 (32/64 bit) Oto zdjęcia przedstawiające szybki i bezproblemowy montaż...
  • Poradniki
  • napisane 28 01 2015 23:36
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 16118

Przejscie z Visty na XP, konieczna zmiana BIOSu?

Witam serdecznie. Problem generalnie dotyczy zagadnienia laptop z Visty na XP czyli: czy nazlezy zmieniac/flashowac BIOS w laptopie dedykowanym na Viste zeby poprawnie zainstalowac na nim sterowniki(do plyty, kart itp) pod XP. Mam laptopa fujitsu-siemens v5545. Ma on naklejke...
  • Windows Vista
  • napisane 04 02 2008 22:22
  • Odpowiedzi: 20
  • Wyświetlenia: 8562

Wymiana biosu płyty głównej

Wymiana biosu płyty głównej.Dzięki wymianie BIOS-u płyty głównej można nie tylko poprawić wydajność urządzeń wejścia/wyjścia, ale i umożliwić sobie korzystanie z dysków twardych powyżej 37 i 137 GB. Korzyści płynące z wymiany biosu to również możliwość instalacji nowszych procesorów i eliminacja różnego rodzaju błędów. Jednak, jeżeli niema takiej potrzeby...
  • Archiwum
  • napisane 26 02 2008 19:00
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 9910

Problem z pamiecia flash

WitamZakupilem ostatnio pamiec flash ( pendrivea ).Podlanczam go do kompa ( swoja droga starocia strasznego ) komputer wykryl nowy sprzet bez problemow, pokazala sie informacja ze na plycie mam usb 1.1 a pen obsluguje 2.0 i ze moze dzialac wolniej wiec dalem ok,
  • Archiwum
  • napisane 06 02 2007 18:58
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3115

Brak wymaganego sterownika.. przy instalacji Windows8

Witam mam problem z instalacja windowsa8 a mianowicie przy instalacji wyskakuje mi taki komunIkat ( brak wymaganego przez komputer sterownika nośników. Może to byc sterownik stacji dysków DVD lub dysku...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 31 01 2013 15:40
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5765

Sterowniki

Mam problem, tuninguje swojego Sonego Ericssona i rzeby to robic trzeba go wlaczyc w specjalnym trybie trzymajac wcisniete "c", na XP instalacja sterownikow wyglada tak: podlaczam telefon w tym trybie wykrywa nowe urzadzenie, ale nie utrzymuje go w tym trybie bez...
  • Windows XP
  • napisane 12 11 2007 21:14
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1691