Witam serdecznie!Mam pewien problem z moim sprzętem , z którym nie mogę sobie sam poradzić. Proszę Was o pomoc!Mój laptop włącza się przez około 20-30 minut . Efekt jest taki, że przez pierwsze pięć minut jest czarny ekran a w jego lewym górnym rogu miga znaczek "-".Pózniej zaś prosi abym się zalogował i tak następnie muszę czekać ponad...
Witam mam laptopa Toshibe Satelite l500D PSLT0E.Mam problem z dyskiem MK3263GSX gdy ten dysk jest w laptopie to praktycznie nic nie mogę zrobić tylko do ustawień biosa i do bootowania mogę wejść ale gdy dysk jest odłączony od laptopa to da się przeinstalować tylko jak? jak on jest odłączony.Troche siedziałem przy nim...
Witam!Mam straszny problem z obsługą mojego laptopa. Jest już lekko wiekowy Toshiba L500D o parametrach: Procesor: AMD Turion X2 Dual Core Mobile RM-74 2.20 GHzRam: 4 GBItp. Chodzi o to, że strasznie muli, nie mogę obejrzeć filmiku na youtube, bo praktycznie jest to takie skakanie obrazu, przesuwanie w dół...
Witam serdecznie!Mam pewien problem z moim sprzętem , z którym nie mogę sobie sam poradzić. Proszę Was o pomoc!Mój laptop włącza się przez około 20-30 minut . Efekt jest taki, że przez pierwsze pięć minut jest czarny ekran a w jego lewym górnym rogu miga znaczek "-".Pózniej zaś prosi abym się zalogował i tak następnie muszę czekać ponad...
A więc, to jest laptop TOSHIBA SATELITE L500-1EK. Sterowniki umiałbym zaaktualizować zrobię to i napisze czy pomogło.Pozdrawiam.@ Tylko mam problem ze znalezieniem tych sterowników. Mógłbyś pomóc?
Sterowniki do Satellite L500 Windows XP z listopada tego roku Plus Intel GM45 sterownik do płyty głównejProblem z instalacją sterowników od karty muzycznej został szeroko omówiony przy instalacji Windows XP na laptopie Acer (przyklejony temat).
Witam. Niedawno kupiłem laptopa L500- 1 GF byłem zmuszony zainstalować na nim win XP ponieważ mam takie programy do pracy które działają tylko pod tym systemem. Pojawiły się dwa problemy ze sterownikami:1. Audio Device Definition Audio Bus taki błąd pomimo że zainstalowałem sterowniki do karty muzycznej i mam...
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni dział (jeżeli nie to proszę o przeniesienie). Od ponad miesiąca walczę z dwoma skomplikowanymi (jak dla mnie) problemami z komputerem. Problem #1 (ten problem występuje od dłuższego czasu, jeżeli nie od zawsze):Główny monitor laguje myszkę...
Witam, od pewnego czasu mam problem z komputerem. Jest to laptop Dell Latitude E6500 z systemem operacyjnym Windows Vista. Ma już swoje lata, ale oprócz tego, że zdarza mu się zaciąć i czasami wolniej chodził, do pewnego czasu nie było z nim większych problemów.Miałam na nim kilka gier, m.in. The Sims 3 i...
Witam, mój problem z komputerem polega na tym iż potrafi się on zawiesić całkowicie nawet 2 razy w ciągu dnia podczas zwykłego kopiowania ( typu folder do folderu ). Pewne jest że nie jest to problem z wirusem ponieważ były instalowane różne systemy i problem występował nadal co...
Witam mam mały problem a mianowicie niedawno sprawiłem sobie nowego kompa, wszystko bez problemu podpiąłem i zainstalowałem windowsa i wszystko działało bez problemu (podkreślam nic nie było podkręcane ani zmieniane w biosie) . Wczoraj przy przeglądaniu strony w...
Witam serdecznie,jak w temacie mam problem z częstym wyłączaniem sie laptopa po czyszczeniu radiatora spręzonym powietrzem,nie wiem dlaczego tak sie dzieje jak dotad nie mialem z nim takich problemow.Urzadzenie zalaczaa sie po starcie normalnie,a gdy odale jakas gre to albo sie ta gra tak zacina ze nie idzie w nia w...
Dzień dobry,Mam problem z moim laptoptem Lenovo Thinkpad T440p. Początkowo myślałam, że problemem jest uszkodzony układ chłodzenia, ale został on wymieniony. Tak samo zostały wymienione pasty termoprzewodzące. Problem dot. wzrastających temperatur w momencie, kiedy włączam...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta...