Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko...
Witam. Mam dość osobliwy problem z drukowaniem, z którym nie mogę sobie poradzić. Proszę życzliwych forumowiczów o pomoc. :)Posiadam popularną drukarkęCanon Pixma iP1000 podłączaną pod port USB. Z instalacją i użytkowaniem drukarki nie...
A jaka drukarka kolor czy mono, drukarki mono czyli druk czarno biały są stosunkowo tanie od 400zł w z wyż, natomiast drukarki drukujące w kolorze od 800zł w z wyż.Drukarka laserowa ma taką przewagę nad atramentową że w laserowych nie ma co...
Tylko i wyłącznie HP. Sa tanie i najtańsze w eksploatacji (najtańsze tusze na rynku). A modele śmigające na tusze HP22, HP23 i HP56 to już najlepsze cudo, skarb i błogosławieństwo Problelem z HP jest słaba jakość zdjęć kolorowych. Brother jest dobry ale kosztu tuszów doprowadzą cię do bankructwa szybciej niz ten kraj Może nie najtańsze ale starczają na dużo dłużej, tylko tu mam pytanie czy...
Mam nie lada problem, posiadam drukarkęCanon LBP 5050ndo tej pory działał ok, ale od paru dni pojawił się problem, na początku za bardzo nie chciała drukować, w buforze zostawały wydrukia teraz odwaliło jej na dobre, po podłączeniu
Witam kupilam drukarke Brother DCP-195C i mam z nia maly problem wydrukowala mi tylko 1 zdjecie a dalej poprostu nie da rady-caly czas wyrzuca kartki do zdjec i wyswietla komunikat ze jest zly papier.Papier do zdjec mam orginalny Canona 10x15cm,w drukarce tez wielkosc papieu mam...
Od kilku tygodni mam problem z grami 3D. Podczas grania obraz nagle się zatrzymuje, ale muzyka leci dalej. Po ok. 10 sekundach zanika muzyka. Potem po ok. 2 sekundach wszytko wraca do normy. I tak co ok. 30 sekund. Cały czas. Problem ten dotyczy gier takich jak Call of Duty I i II, World of Warcraft, Company of...
Mam problem z podłączeniem sieciowym drukarkiCanon LBP3460.Drukarka ta posiada wbudowaną kartę sieciową i można z niej korzystać w sieci poprzez podłączenie do routera. Przez kilka dobrych lat działała dobrze, do momentu, w którym padł mi...
Canon produkuje niskiej jakosci drukarki,poniewaz zarabia na tuszach.IP4850 ma dobra glowice,wykonuje nadruki na plytach dvd szybko i dobrej jakosci.Drukarka pracuje glosno nawet przy ustawieniach do nocnej pracy.Po pewnym czasie uzytkowania nie rozpoznaje tuszy,nawet...
Sprzedałem znajomym teściów zupełnie sprawny, bez żadnych problemów, służący mi od wielu lat i rozbudowywany sukcesywnie PC, z Vistą właśnie. Zanieśliśmy im, podłączyłem, zainstalowałem ich sprzęt zewnętrzny (drukarkaCanon bodajże i kamerka internetowa) - wszystko chodziło...
Witam.Mam problem z moim Canonem, gdyż wyskakuje mi coś takiego: "Drukarka nie jest teraz podłączona (tryb offline). Sprawdź czy kabel drukarki jest podłączony, a drukarka włączona".Kabel i...
Witam serdecznie. Jestem posiadaczem systemu Windows 7 x64 i mam problem z zainstalowaniem drukarki. Sterowniki dostarczone przez producenta są do Windowsa XP, a do pracy z Windows 7 należy doinstalować Add-module (Tylko to jest na stronie producenta). Rzecz jasna nie zadziałało w moim przypadku. Miałem kiedyś...
Proszę o sprawdzenie loga. Albo przy uruchamianiu WIN XP Pro, albo nagle w trakcie dłuższej pracy - co jakiś czas pojawia się komunikat, że wystąpił problem z aplikacją "".Nie można wtedy drukować. Drukarki (HP LJ 1018, Canon MP C75, PDH Creator) znikają z folderu...
Witam. Mam problem. Właśnie skończył mi się czarny tusz PGI-5BK w moim Canonie iP4300, więc zakupiłem sobie zamienniki SkyHorse. I teraz dochodzimy do mojego problemu. Wymieniłem oryginał na zamiennik (oczywiście podmieniłem chipy) i drukarka...