Skocz do zawartości

problemy z monitorem samsung syncmaster 203b

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: problemy z monitorem samsung syncmaster 203b

Monitor gaśnie

Witam, mam problem z monitorem, gdy wyłącze go na jakiś czas i później chcę go włączyc, obraz się pojawia na chwilę i monitor gaśnie (nie wyłącza się), czasami po wlączeniu na monitorze migają jakieś paski i za chwilę się wyłącza. Muszę pare razy go wyłączyc i znowu włączyc zanim zadziala. Monitor to
  • Monitory
  • napisane 20 08 2010 21:17
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 6105

Monitor po wyłączeniu i ponownym włączeniu jest przyciemniony

Witam!Mam pewien problem z monitorem (a może z kartą graficzną?). Otóż, wczoraj zamieniłam się z bratem monitorem z wcześniejszego LG Flatron L1917S na Samsunga SyncMaster P2250. Na początku...

Problem z monitorem

Witam, mam problem z monitorem Samsung SyncMaster 940BW, gdy włączam komputer, za pierwszym razem nigdy, się nie chcę uruchomić monitor, jest podłączony cyfrowo, bo analogowy w ogóle nie działa, gdy go podłączam analogowo i cyfrowo to...
  • Archiwum
  • napisane 18 09 2007 15:02
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2109

Problem z (?) monitorem!

Witam drodzy użytkownicy! Od 3 dni mam niemały problem, ja podejrzewam z monitorem.Wszystko śmigało dopóki nie zainstalowałem Age of Empires III, z początku wszystko było dobrze, grałem praktycznie przez 2 dni i nic, wszystko elegancko śmigało. Niestety wczoraj pojawił się problem...
  • Archiwum
  • napisane 04 04 2008 19:04
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1017

[Zamienię] stacjonarny z monitorem na laptopa

Zamienię stacjonarny do gier z monitorem na laptopa, nie musi być nowy. Ważne aby nic w nim nie szwankowało i był wart wymiany.PodzespołyIntel core 2 duo e8400 3.00ghzpłyta p5q-pro4gb ddr2 400mhzgeforce gtx260 896mbZasilacz Corsair 520vNagrywarka dvd Asus z wypalaniem obrazow na plycieDysk Seagate barracuda 500gbMonitor ...
  • Giełda
  • napisane 19 07 2012 16:40
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2789

Problem z rozdzielczoscia

Witam!!Mam problem z moim monitorem tzn samsung syncmaster 206bw 20". Gdy chce uruchomic gre na rozdzielczosci powiedzmy 1024x768 to moj obraz znajduje sie po srodku a po bokach mam czarne paski. Szeroki jest tylko na...
  • Archiwum
  • napisane 23 07 2008 13:11
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1627

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

Problem karta graficzna / plyta glowna [brak sygnalu]

Witam. Borykam się z pewnym problemem już od miesiąca, postanowilem napisać, ponieważ skończyly mi się już pomysly co może być nie tak. Mianowicie kupilem kartę graficzną Palit Sonic+ GeForce 8600 GT i po podlączeniu najpierw do konfiguracji opisanej poniżej w pkt. 1 jak i do konfiguracji w pkt.2 pojawia się taki sam problem...
  • Archiwum
  • napisane 02 11 2007 20:21
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 4882

Prosze o pomoc w wybraniu monitora

Witam.Jak wiekszosc szukam pomocy profesjonalisty/uzytkownika monitora panoramicznego 22'. Przeczytalem juz chyba 90 % postow na tym jak i na innych forach i musze przyznac ze jestem w "kropce" poniewaz nie moge znalesc czegos konkretnego dla siebie . Generalnie jestem zwolennikiem monitorow LG (aktualnie posiadam juz 3 rok CTR-a 17 owej firmy i jestem z niego bardzo zadowolony)...
  • Archiwum
  • napisane 01 10 2008 10:36
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1608

Pogorszenie się jakości obazu na monitorze - "rendering"

Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra...

problem z włączeniem biosu

Witam. to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o odrobinę wyrozumiałości...więc tak.. problem polega na tym że od kiedy kupiłem nowy monitor SAMSUNG SYNCMASTER 941mp nie mogę włączyć BIOSU ... naciskając klawisz DEL....pojawia sie czarny obraz i delikatnie co sekundę obraz...
  • Archiwum
  • napisane 03 12 2007 17:11
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 828

Blue Screen związany ze sterownikami graficznymi?

Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownika graficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie było zatem jak włączyć kompa inaczej...

[PROBLEM] Monitor reaguje dopiero po twardym resecie

WitamMam następujący problem. Komputer mam niecały rok ( opis w sygnaturze ), od znajomego odkupiłem monitor Samsung SyncMaster B2230.(monitor podłączony jest przez przejściówkę dołączoną z krata z d-sub a dvi ) Podczas startu komputera monitor nie reaguje. System sie ładuje...

Dziwne zniekształcenia obrazu i błędy przy grafice 3D

Witam. Konfiguracja komputera: Intel Celeron 2,4GHz, p. główna ASRock P4i45PE, HDD 80Gb Samsung, 768MB ddr 333MHz, k. grafiki PALIT nvidia GeForce FX5200 128MB/DDR AGP8x, monitor samsung SyncMaster 753DFX. Dręczy mnie notorycznie pewien problem...
  • Archiwum
  • napisane 12 04 2008 20:24
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1026