Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem kartygraficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w...
Witam.Mam bardzo duży problem... Wczoraj, gdy właśnie skończyłem grać w Metin2, włączyłem sobie CSa i... wyskakuje mi nagle Niebieski Ekran z jakimiś dziwnymi napisami i na dole pisał jakiś kod i "Zrzut pamięci fizycznej". OK, zrobiłem restarta, włączyłem ponownie grę i znowu to samo :/ I tu pojawia się moje pytanie.Moze mi ktoś pomóc, abym znowu mógł sprawnie grać?Oto...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kartgraficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do płyty głównej bo to podstawa a najbardziej zależy mi na sterownikach do karty wifi i ...