Ekhm w tym programie nie ma w ogole sgh z170 probowalem pod inne modele ale dochodzilo do 25% i error. Nie zna ktos z was jakeigos innego programu do simlockow.. pod samsungi?
Witam, mam problem mianowicie probowalem sciagnac program do zdejmowania simlockow ale niestety gdy go wlaczam wyskakuje mi blad.. Prosze o zdjecie mi simlocka jezeli jest taka mozliwosc.Moj IMEI (*#06# to) 356215001864218 - prosze o pomoc !p.s Moja siec to ORANGE chce zmienic na Plus
Model: Nokia 6610IMEI: 351527004185283Sieć: Działa na Era/Heyah a chcialbym wbic z orange :/ ogólnie nieogarniam tematu zdejmowania simlockow i program do wygenerowania kodu mi nie dziala Kraj (jeśli to nie polski operator): Polska
Witam, mam problem z procesem SYSTEM ->100% wykorzystania procesora: zrobiłem log HJT, proszę o analizę i pomoc. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5Scan saved at 13:33:30, on 2017-02-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) FIREFOX: 51.0.1 (x86 pl)Boot mode: Normal Running...
Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko na Windows 10 i do pełnej...
Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij...
Programy i więcej informacji uzyskasz tu Link.Dism++ program do modyfikacji, odchudzania i optymalizacji Windowsa.Geek Unistaller program do dokładnego odinstalowywania programów.CrystalDiskInfo program...
Przenioslem win10 na wiekszy dysk 1TB i przestal mi dzialac program Free YouTube Downloaders ,ktory zablokowal Microsoft jako niezgodnosc sprzetowa .To prawda wiekszy dysk i za kazdym razem jak wlacze laptopa wyskakuje mi informacja o niezgodnosci sprzetowej jak sie tego pozbyc ? Odinstalowalem ...
Program Partnerski nazwa.pl z prowizją 50%!Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym Programie Partnerskim nazwa.pl, w którym można zarobić 50% od wartości zamawianych przez poleconą osobę lub firmę usług oraz 25% od przedłużeń tych usług na kolejne okresy abonamentowe. Dodatkowo za polecenie firmy każdy otrzymuje...
Witajcie!Jako programista uwielbiam oglądać filmy na tematy programistyczne. Postanowiłem też pomóc innym i wszystkie ciekawe kursy, wykłady i rozmowy na temat programowania wyszukiwać i umieszczać na blogu http://www.devvideo.pl.Blog nie powstał totalnie bez wiedzy i...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-a SIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci simlock. Na pewno coś usłyszałeś ,ale sam nie wiesz do końca co . telefony...