CODE-BOXComboFix 09-03-23.01 - Karol 2009-03-25 19:28:34.5 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.3582.2943 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Karol\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: c:\documents and settings\Karol\Pulpit\CFScript.txtAV: Kaspersky Anti-Virus *On-access scanning disabled*...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęciesimlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia 6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości sms, bateria trzyma około 6-7 dni.W...
Od wczoraj szukałem materiałów na temat pomocy przy zdjęciusimlocka do nokii 6233znalazłem 2 strony WWW na których można było by zdjąć tego simlocka, na jednej koszt to 150+ zł a na drugiej cena podana jest wFuntach a mnie niestety nie...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
Witam, wiem że nie ma żadnych kodów na zdjęciesimlocka z noki 6280, wiem że istnieją boxy które są baardzo drogie, ale przeczytałem ,że istnieje program bb5 który usuwa simlocka z platformy bb5.A więc...
Vojt007 nie da się ściągnąć simlocka z tych modeli zwykłym kabelkiem. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt do sagemów. Jeszcze niecały rok temu procedura wyglądała tak że całą kość flasha trzeba było wylutowywać i wkładać w programator. Kość flasha w tym modelu to układ BGA na kulkach...
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Pisałem już - ZA FREE MOŻNA (tym programem) ŚCIĄGNĄĆ SIMLOCKI Z TYCH MODELI: 6630,6680,6681,n70,n90!!Właśnie wróciłem z USA i mam nokię 6555 - nikt nie chce się podjąć zdjęcia
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej kartypo wpisaniu pojawia sie wiadomosc ze kod byl prawidlowyale juz za chwile...
WitamMam Nokie 6131 simlock w erze. Czy ktos wie czy da sie programem bb5_unlocker zdjac z niego sima?mam kabel dku-5 i ustawilem por jak nalezy ale ciagle wyskakuje mi blad "Bad connection..."Czy moze jest jakis inny sposob na zdjecie...