Rozumiem . Tutaj - klik jest strona z pobieralni toshiby - znasz może swój Short Model No do A300? Plus jaką masz windę? xp czy vistę? Spróbuję wygrzebać coś...Edit: PS - nie masz w klawiszach funkcyjnych opcji wyłączania przycisków multimedialnych? tzn. przez naciśnięcie...
witamod 2 tygodni jestem "szczęśliwym" posiadaczem Toshiby Qosmio x300-14n i od 2 tygodni walczę o to by działały przyciskifunkcyjne te dotykowe) a także przycisk Fn, który wogóle na nic nie reaguje. Laptop był kupiony bez...
CześćObecnie pracuje na laptopie Toshiba A200 15,4'.Jestem w trakcie wyboru nowego notebooka, a ponieważ od dłuższego czasu nie siedzę w temacie zwracam się z prośbą o pomoc.Potrzebuje laptopa o przekątnej 13,3 (15,4 to już trochę duży) o następujących parametrach:- solidne...
YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego...
Witam Próbuję znaleźć odpowiedź na mój problem już od kilku godzin, jednak niczego nie znalazłem - mam nadzieję że temat się nie powtórzy. Mam mały problem z laptopem tzn. laptop posiada multimedialne przyciski do włączania odtwarzacza Windows Media Player, włączania muzyki itp. Laptop posiadam od kilku dni i do tej pory wszystko dobrze chodziło. Teraz...
Na stronie Toshiby generalnie są sterowniki do wszystkich laptopów, jednak nie mam pojęcia jak to nazwać - wszystkie sterowniki są opisane po angielsku, więc "podświetlanych przycisków multimedialnych" na tej liście raczej nie znajdę Szukałem czegoś co odwzorowywałoby mniej więcej polską nazwę lub...
1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
witam!mam "mały" problem - prosze o pomoc.posiadam notebooka Toshiba Satellite Pro 4600 i pewnego pięknego dnia padł tzn. nie odpalił.opisze co zaobserwowałem:laptop nie daje prawie zadnych oznak zycia- po załączeniu zasilacza swieci sie zielona dioda (fot 1 - nr1), po nacisnieciu przycisku Wł/Wył...
Witam.Netbook jak w opisie Toshiba nb250 10g. Problem wygląda następująco. Oryginalny system wysypał się po kilku miesiącach od zakupu, a pendrive z jedynym >>system restore<< jaki posiadałem po prostu mi się złamał. Próbowałem przywrócić system bez pendrive'a z restorem tzn. trzymałem któregoś tam "efa" albo inny
Toshiba Satellite A300 PSAJ4E - Windows Vista. PS.Teraz widzę, że przyciski play, stop itd. działają, ale tylko gdy włączę WMP i włączę normalnie piosenkę. Wcześniej działało to w ten sposób, że wszytsko z klawiatury uruchamiałem - przy pomocy tych przycisków mogłem włączyć WMP...
Sprawdź czy w: Start -> Wszystkie programy - Toshiba - Narzędzia - Ustawienia programu dla symulacji klawiszy funkcyjnych jest włączone. Jeżeli i to nie zadziała to w linku wypełnij wszystkie informację na temat swojego laptopa. Po wybraniu Windows7 Pobierz sterowniki o nazwie "assist" i powinno być...
2 lata gwarancji z mozliwoscia przedluzenia Marka: Toshiba Platforma: Centrino Santa Rosa Procesor: Intel Core 2 Duo T94002.53 Ghzpamięc podręczna drugiego poziomu : 6MB Prędkość procesora: 2.5 GHz Dysk twardy: 320 GB Cechy dysku twardergo: 5400 obr/min. S.M.A.R.T Pamięć RAM: 4GB - Możliwość rozszerzenia do 8GB Opis...
Witam.Jestem tutaj nowy ale mam jedno pytanko do ludzi którzy maja coś pojęcia na temat laptopów i ogólnie podzespołów. Ostatnio na rynku w bardzo dobrej cenie wypatrzyłem sobie laptopa - 999zl tak jak jest to napisane w temacie jest to "Acer Aspire 5315. Ogólnie rzecz biorąc średnio znam sie na podzespołach komputerowych i do was chciałbym skierować moje pytanie, a mianowicie mam nie...