Skocz do zawartości

przyciski funkcyjne toshiba p750

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: przyciski funkcyjne toshiba p750

Toshiba Satellite A300 15J

Rozumiem . Tutaj - klik jest strona z pobieralni toshiby - znasz może swój Short Model No do A300? Plus jaką masz windę? xp czy vistę? Spróbuję wygrzebać coś...Edit: PS - nie masz w klawiszach funkcyjnych opcji wyłączania przycisków multimedialnych? tzn. przez naciśnięcie...
  • Archiwum
  • napisane 02 09 2008 20:35
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2964

Toshiba Qosmio x300-14n nie działają przyciski funkcyjne

witamod 2 tygodni jestem "szczęśliwym" posiadaczem Toshiby Qosmio x300-14n i od 2 tygodni walczę o to by działały przyciski funkcyjne te dotykowe) a także przycisk Fn, który wogóle na nic nie reaguje. Laptop był kupiony bez...
  • Notebooki
  • napisane 26 07 2011 14:04
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4831

Wytrzymały i solidny laptop 13,3

CześćObecnie pracuje na laptopie Toshiba A200 15,4'.Jestem w trakcie wyboru nowego notebooka, a ponieważ od dłuższego czasu nie siedzę w temacie zwracam się z prośbą o pomoc.Potrzebuje laptopa o przekątnej 13,3 (15,4 to już trochę duży) o następujących parametrach:- solidne...

Logi do sprawdzenia (Wszystkie)

YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version:  - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego...

Przeglądarki

1) Spróbuj odinstalować ten program:amuleC (HKLM-x32\...\{19539992-061C-4E8B-9053-07B175303AF4}) (Version: 1.0.1 - amuleC) <==== UWAGA 2) CHR Profile: C:\Users\Komp1\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\ChromeDefaultData [2017-01-07] <==== UWAGAUruchom Google Chrome> Naciśnij klawisze: lewy Alt+F i kliknij przycisk Ustawienia >>...

Witam Próbuję znaleźć odpowiedź na mój problem już od kilku godzin, jednak niczego nie znalazłem - mam nadzieję że temat się nie powtórzy. Mam mały problem z laptopem tzn. laptop posiada multimedialne przyciski do włączania odtwarzacza Windows Media Player, włączania muzyki itp. Laptop posiadam od kilku dni i do tej pory wszystko dobrze chodziło. Teraz...
  • Archiwum

Na stronie Toshiby generalnie są sterowniki do wszystkich laptopów, jednak nie mam pojęcia jak to nazwać - wszystkie sterowniki są opisane po angielsku, więc "podświetlanych przycisków multimedialnych" na tej liście raczej nie znajdę Szukałem czegoś co odwzorowywałoby mniej więcej polską nazwę lub...
  • Archiwum

HTC HD 7

1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...

Prosze o pomoc - padnięty notebook

witam!mam "mały" problem - prosze o pomoc.posiadam notebooka Toshiba Satellite Pro 4600 i pewnego pięknego dnia padł tzn. nie odpalił.opisze co zaobserwowałem:laptop nie daje prawie zadnych oznak zycia- po załączeniu zasilacza swieci sie zielona dioda (fot 1 - nr1), po nacisnieciu przycisku Wł/Wył...
  • Archiwum
  • napisane 05 11 2006 22:59
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4427

Toshiba NB250 10G odzyskiwanie systemu

Witam.Netbook jak w opisie Toshiba nb250 10g. Problem wygląda następująco. Oryginalny system wysypał się po kilku miesiącach od zakupu, a pendrive z jedynym >>system restore<< jaki posiadałem po prostu mi się złamał. Próbowałem przywrócić system bez pendrive'a z restorem tzn. trzymałem któregoś tam "efa" albo inny
  • Notebooki
  • napisane 29 07 2011 21:39
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 7473

Toshiba Satellite A300 PSAJ4E - Windows Vista. PS.Teraz widzę, że przyciski play, stop itd. działają, ale tylko gdy włączę WMP i włączę normalnie piosenkę. Wcześniej działało to w ten sposób, że wszytsko z klawiatury uruchamiałem - przy pomocy tych przycisków mogłem włączyć WMP...
  • Archiwum

Problem z konfiguracją klawiszy "FN + Fxx"

Sprawdź czy w: Start -> Wszystkie programy - Toshiba - Narzędzia - Ustawienia programu dla symulacji klawiszy funkcyjnych jest włączone. Jeżeli i to nie zadziała to w linku wypełnij wszystkie informację na temat swojego laptopa. Po wybraniu Windows7 Pobierz sterowniki o nazwie "assist" i powinno być...
  • Windows 7
  • napisane 27 07 2012 19:36
  • Wyświetlenia: 5532

Toshiba Qosmio X300

2 lata gwarancji z mozliwoscia przedluzenia Marka: Toshiba Platforma: Centrino Santa Rosa Procesor: Intel Core 2 Duo T94002.53 Ghzpamięc podręczna drugiego poziomu : 6MB Prędkość procesora: 2.5 GHz Dysk twardy: 320 GB Cechy dysku twardergo: 5400 obr/min. S.M.A.R.T Pamięć RAM: 4GB - Możliwość rozszerzenia do 8GB Opis...

• Giełda
  • napisane 26 06 2010 00:46
  • Wyświetlenia: 1388

Laptop Acer Aspire 5315

Witam.Jestem tutaj nowy ale mam jedno pytanko do ludzi którzy maja coś pojęcia na temat laptopów i ogólnie podzespołów. Ostatnio na rynku w bardzo dobrej cenie wypatrzyłem sobie laptopa - 999zl tak jak jest to napisane w temacie jest to "Acer Aspire 5315. Ogólnie rzecz biorąc średnio znam sie na podzespołach komputerowych i do was chciałbym skierować moje pytanie, a mianowicie mam nie...
  • Archiwum
  • napisane 08 08 2008 15:41
  • Wyświetlenia: 1776