Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go...
WitamMam do Was dwa pytania związane z ukrytą partycją w notebook'ach.1. Chciałbym wykonać kopię takiej właśnie ukrytej partycji. Czy program Norton Ghost (lub inny do backupu) zobaczy tą ukrytą partycję i pozwoli na wykonanie jej kopii?2. Jakiś czas temu kupiłem notebook'a AcerAspire 3614WLMi. Jak pewnie...
Witam, instalowałem sterownik Broadcom Memory Stick i w czasie instalacji nagle komputer się zrestartował i po wczytywaniu systemu pojawia się blue screen i tak za każdym razem. Używałem opcji systemowej do naprawy jednak nie pomogła, przywracanie...
Witam,Mam taki problem.Od maja mam laptopa AcerAspire 5742G kupionego w rtvEuroagd. Pewnego dnia przy kopiowaniu danych z pena na dysk twardy wyskoczył błąd kopiowania plikow. Po ponownym uruchomieniu komputera, system juz się nie włączał. Uruchomilem ...
Problem przedstawia się tak: Wtorek, godzina 16:00Rozpakowuję całkiem spore archiwum RAR (sprawdzone pod kątem wirusów). Niestety w trakcie operacji orientuję się, że partycja systemowa (mam winXP Pro)ma nieco zbyt mało miejsca i WinRAR zaczyna się dusić, a w końcu wiesza się cały komputer. Po ponownym uruchomieniu ukazuje mi się komunikat o błędzie...
Mam taki problem z recovery partition na AcerzeAspire 5610Z.Wcześniej miałem możliwość przywracania z tej partycji systemu ale już od jakiegoś pół roku nie działa.Pozostała mi tylko mozliwość przywrócenia ...
Witam wszystkich serdecznie,mam taki problem, po sformatowaniu dysku (wszystkich partycji, C i D) i zainstalowanieu "świezego" WINDOWS'a XP Professional, na laptopie AcerAspire 5315 z service pack'iem 2, Windows nie chce sie wyłączyć. Po wykonanu operacji wyłącz (start > Zamknij > wylacz...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Jakimś cudem udało mi się zrobić skany przy pomocy Combofix i OTL.Oto logi.Z OTLOTL logfile created on: 2010-05-20 15:11:01 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Ania\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country:...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Udało się przywrucić rundll32.exe do systemu ale jest jeszcze bład z ikonkami ni wyswietlaja obrazkow tak jak wczesniej np:gry firefox itp ....PosiadamAFG antywirusAshampoo firewall CCleanerRun Xp Repairsprawdzalem kompa nie wykrywa juz zadnych wirusow Xp Repair powiadomil o naprawieniu wszystkich plikow ale blad sie nie zmienil ...A to skan z dzisiaj :OTL logfile created on: 2010-04-06...
Mam problem z windowsem od pewnego czau wszytskie aplikacje sie same zamykają. Wyskakuje błąd has stoped worked i mam do wyboru tylko close program, czasem tez grafika się psuję wyskakuje białe tło programu lub przezroczyste i program się zawiesz. Oto dane z programu:ComboFix 08-11-02.03 - Arni 2008-11-03 0:40:58.1 - NTFSx86Microsoft? Windows Vista? Home Basic ...