Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...
Witam, to mój pierwszy temat na tym forum...tak więc witam :D Od czego by tu zacząć... Po krótkim okresie z laptopem, jednak więcej frajdy sprawia mi coś więcej niż wymiana pasty czy dołożenie drugiej kości RAM.Jednak moje realia są takie, że niemogę od tak złożyć sobie PC za 2-3-4tyś złotych. Dlatego postanowiłem się własnię trochę pobawić w składnie PC oraz jego stopniowy...
Głownie myślałem nad procesorem, kartą graficzną i zasilaczem Dzięki za wyrozumiałość, ale w tych sprawach jestem zielony Teraz ostateczny zestaw:Procesor Intel Core i5-2400 3.1 GHz LGA1155 BOX - http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-2400-3-1ghz-bx80623i52400-box-361402/Płyta...
Witam otóż postanowiłem złożyć sobie jeszcze jeden komputer z cześci które znalazłem w szafie:Nvidia Geforce 6200 agpPlytagłowna ASROCK K7S41GPlytPlytaglowna GA-8IPE1000-GSis audio device 7012Ram...
Witam, zastanawiam się nad kupnem komputera, głownie do gier, chciałbym odpalić Red dead redemption 2 na wysokich oraz inne nowe tytuły. będę też na nim pracował, dokładnie do obróbki grafiki i video. PC będzie podkręcany, a w przyszłości ulepszany. Cenowo chciałbym wyrobić się w 3600 złotych.Wybrane podzespoły:1. Procesor - ryzen 7...
Witam:) Jestem tu nowy wiec jakby co to przepraszam za wpadki;) Mam taki problem mianowicie mam jakies dziwne zaciecia otz co chwile zacina mi sie komputer,nie moge grac w zadne gry nawet 2D huh.gif probowalem wielu rzeczy,wyczyscilem kompa z kurzu skanowalem anty virem,itp.temperatury sa w porzadku procesor nie osiaga temp.35 stopni a plyta
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam, kilka dni temu siadla mi plytaglowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o...
Witam mam zamiar zmienić płytę główną na jakąś ze slotem pci-e oraz w miare dobrym i tanim prockiem ( w miare tanio ) dlatego pierw muszę sprzedać swoją wraz z ramem,grafiką,prockiem chłodzeniem itp.PROCESORPole WartośćTyp procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x
PŁTYKA : B450 AORUS PRO - https://www.x-kom.pl/p/440977-plyta-glowna-socket-am4-gigabyte-b450-aorus-pro.html Tą płytkę uważam za jedną z lepszych w dobrej cenieProcek - https://www.x-kom.pl/p/500085-procesor-amd-ryzen-5-amd-ryzen-5-3600.htmltaktowanie 3,6Ghz w...
Ehh, jako, że na dzwiek wydałem zbyt wiele - ale chyba warto musiałem ciąć koszta w komputerze... ale zostały mi jeszcze 3 kwestie. Słuchajcie, chcę zakupić kartę dzwiękową Asus Xonar Essence ST i już zakupiłem słuchawki Sennheiser HD 600 Avantgarde. Obie części kupiłem/kupuję używane, razem chcće na to wydać 1200 zł. I teraz muszę zmodyfikować...