WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam. Zamierzam dokupić części do mojego staruszka, dużo części. Nie znam się w ogóle na tym i chce zebyście mi pomogli.Do wydania mam około 3,5 tysiąca. Komputer jak najbardziej do najnowszych produkcji gier. Procesor, płytagłówna, ram, karta graficzna - to chciałbym kupić, i...
Witam wszystkich. Chciałbym kupić 6 monitorów Eizo FlexScan EV 2450 i chciałbym prosić o pomoc w złożeniu zestawu komputerowego za około 6000 PLN. Dostałem propozycję od firmy z taka konfiguracją : 1 PROCESOR CPU INTEL CORE I7 6700K 4.0 BOX 8MB VGA HD530 91W LGA1151 1 1218,70 1499,00 1499,00 2 WENTYLATOR AKC IN WENT SILENTIUMPC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam chciałbym uzyskać wasze porady co do wyboru podanych elementów które wybrać albo czy coś zmienić pozdrawiam :) głównie do gier i obrabiania zdjęćPłytygłówne:https://www.morele.net/...
Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor Intel Core i5 760 2.8 GHz...
Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłytagłówna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...
witam poszukuje komputera przedewszystkim do gier i czy opłaca sie kupic taki zestawnofollowczy taka karta graficzna nie bedzie zaa słaba na najnowsze gry takie jak Splinter Cell: Double Agent albo test drive unlimited?Wytlumacze ci co to jest :1. Procesor Intel Pentium D 820 Dual Core 2x2,80Ghz BOX - bardzo wydajny, dwurdzeniowy procesor wraz z...
Hej,Chciałbym zmodernizować swój komputer. Więc przesiadam się z 4570 na 6600k co wymaga wymiany płytygłównej, pamięci i zakupienia lepszego chłodzenia. Mocy potrzebuję głównie do gier.Chciałbym wykonać OC na 4,5GHz. Budżet na