Skocz do zawartości

płyta główna do gier 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: płyta główna do gier 2011

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Dobór podzespołów PC [3500zł]

Witam. Zamierzam dokupić części do mojego staruszka, dużo części. Nie znam się w ogóle na tym i chce zebyście mi pomogli.Do wydania mam około 3,5 tysiąca. Komputer jak najbardziej do najnowszych produkcji gier. Procesor, płyta główna, ram, karta graficzna - to chciałbym kupić, i...

Komputer na 6 monitorów do około 6000 PLN

Witam wszystkich. Chciałbym kupić 6 monitorów Eizo FlexScan EV 2450 i chciałbym prosić o pomoc w złożeniu zestawu komputerowego za około 6000 PLN. Dostałem propozycję od firmy z taka konfiguracją :  1 PROCESOR CPU INTEL CORE I7 6700K 4.0 BOX 8MB VGA HD530 91W LGA1151 1 1218,70 1499,00 1499,00 2 WENTYLATOR AKC IN WENT SILENTIUMPC...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

komputer do 2000-2200 pomocy

Witam chciałbym uzyskać wasze porady co do wyboru podanych elementów które wybrać albo czy coś zmienić pozdrawiam :) głównie do gier i obrabiania zdjęćPłyty główne:https://www.morele.net/...

super zestaw do gier za 2200

Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor Intel Core i5 760 2.8 GHz...

Propozycje dotyczące części do nowego komputera.

Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłyta główna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy...

Komputer stacjonarny (multimedialny, kultura pracy, stosunek cena/jakość, 2000 zł)

Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...

ZESTAW KOMPUTEROWY Z ALLEGRO

witam poszukuje komputera przedewszystkim do gier i czy opłaca sie kupic taki zestawnofollowczy taka karta graficzna nie bedzie zaa słaba na najnowsze gry takie jak Splinter Cell: Double Agent albo test drive unlimited?Wytlumacze ci co to jest :1. Procesor Intel Pentium D 820 Dual Core 2x2,80Ghz BOX - bardzo wydajny, dwurdzeniowy procesor wraz z...
  • Archiwum
  • napisane 15 04 2007 22:50
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4288

Zestaw komputerowy dla gracza/grafika - pomoc z procesorem, obudową, płytą i ssd.

Witam, jestem wymagającym graczem oraz początkującym grafikiem. Potrzebuję pomocy z doborem nowszego sprzętu, aktualnie posiadam: Płyta główna: ASUS Sabertooth 990FX R2.0Zasilacz: Fortron Aurum Pro 850WProcesor: AMD X8 FX-8350 4,0GHzChłodzenie CPU: Be Quiet! Shadow Rock 2 coolerChłodzenie obudowy: 2x Shadow...

[ocena] Upgrade komputera

Hej,Chciałbym zmodernizować swój komputer. Więc przesiadam się z 4570 na 6600k co wymaga wymiany płyty głównej, pamięci i zakupienia lepszego chłodzenia. Mocy potrzebuję głównie do gier.Chciałbym wykonać OC na 4,5GHz. Budżet na

Modernizacja komputera.

Witam. Aktualnie posiadam komputer z parametrami: Procesor: Intel Pentium D 820 (2x 2,8 GHz)Karta graficzna: VTX Radeon HD 4650 (1 GB; PCI-Expres 2.0, Hyper Memory (win 7 - 2 GB)Pamięć: 1,5 GB DDR2 533 MHz (1 kość 1gb 533 i druga - 512 również 533) Płyta główna: Gigabyte GA-8TRC410M-NFZasilacz: Bestec 300WMało

Zestaw komputerowy do gier do 5200 zł

Procesor: https://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-6600k-3-5ghz-6mb-box-bx80662i56600k-707264/RAM: https://www.morele.net/pamiec-corsair-vengeance-lpx-ddr4-8gb-2x4gb-3000mhz-cl15-black-cmk8gx4m2b3000c15-764771/​Obudowa:...