WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
W niniejszym temacie zamieszczam polecane przeze mnie płytygłówne działające pod procesorami AMD z wyszczególnieniem podstawki AM3 i AM3+. Jak wiadomo nie każda płyta nadaje się do podkręcania, więc przy nie drogiej płycie nie liczmy na duży potencjał OC. Ceny ułożone sa...
Witam, kilka dni temu siadla mi plytaglowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta
Dodam jeszcze, że zaczęto mi właśnie wmawiać(i znajomy i "miły" Pan w komputerowym i też na innym forum), żeby zamiast AMD wybrać Intel'a, bo to...bo tamto.Jestem człowiekiem, który musi zawsze przeanalizować/przedyskutować wszelkie za i przeciw...i porównując te dwa tematy trochę mi się orientacja zmieniła.A mianowicie...Przeglądając baaaardzo dokładnie temat intela, doszedłem do wniosku, że...
Witam mam zamiar zmienić płytęgłówną na jakąś ze slotem pci-e oraz w miare dobrym i tanim prockiem ( w miare tanio ) dlatego pierw muszę sprzedać swoją wraz z ramem,grafiką,prockiem chłodzeniem itp.PROCESORPole WartośćTyp procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+Nazwa kodowa BartonSeria A2Pamięć podręczna...
witam,jak w temacie padl mi komputer i wyglada na to ze poszla plytaglowna z procesorem, w takim razie jestem zmuszony kupic nowa pyte + procesor, poprzedni procesor amd 1,8xp+ calkiem dobrze sie sprawowal jak na moje wymagania, plyta niestety chyba szwankowala co sie objawialo...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...
Lub tych najnowszych np:Gta5,Gta4 i inne:-)Przy tym zestawie tylko GTA San Andreas jak już.A jaki procesor jest kompatybilny z płytągłówną?Wybrałeś procesor na socket 1150, teraz dostosuj do tego płytęgłówną...
witam, mam nastepujacy problem:Komp nie chce sie kompletnie uruchomić jesli nie wyciagne zworki bios albo nie zresetuje bateryjki cmos.Płytagłówna to ta z sygnaturki Płytagłówna: Asus M2V (K8T890) [socket...
ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plytegłówna...