WitamTutaj to co udalo mi sie wyciagnac z everesta odnosnie mojej plytyglownej: Właściwości magistrali FSB Typ magistrali Intel NetBurstSzerokość magistrali 64-bitowy(a)Rzeczywista częstotliwość taktowania 133 MHz (QDR)Efektywna częstotliwość taktowania 533 MHzPrzepustowość 4266 MB/sek Właściwości magistrali...
Witam. Mam bardzo słaby komputer:-Płytagłówna: Asus K8N-Procesor: AMD Athlon 64 2800+ 1.8GHz-Grafika: Asus GF 7600GS-RAM: DDR 1.5GB I ostatnio zastanawiałem się nad zmiana procesora. Ale niestety moja płytagłówna ma socket 754 ;/ więc nic...
Witam otóż postanowiłem złożyć sobie jeszcze jeden komputer z cześci które znalazłem w szafie:Nvidia Geforce 6200 agpPlyta głowna ASROCK K7S41GPlytPlytaglowna GA-8IPE1000-GSis audio device 7012Ram 1280 ddrMam jeszcze procesor AMD athlon 2400+ ale nie obsługuje on see2 i...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam, kilka dni temu siadla mi plytaglowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej...
Witam wszystkich,Tydzień temu zakupiłem nowiutki sprzęt i jestem beneficjentem poniżej podanych problemów Komputer ma tendencje do resetowania sie w niespodziewanych momentach podczas uzywania przegladarki internetowej mozilla + wypalanie plyty i sciaganiu danych z netu. Podczas odpalania wymagajacych aplikacji graficznych. I samoistny restart w czasie...
Siema! Dopiero zacząłem intereowac się sprzętem komputerowym wiec prosze o wyrozumiałosc.Chcialem kupic karte graficzna Gigabyte GeForce 8600gt 256mb ZALMAN PCI-E ale nie wiem czy moge ja podlaczyc. Nie jestem pewny co do mojej płytygłównej. Prosze was o pomoc abyscie napisali mi czy ta ...
Chcial bym dokupic troche ramu obecnie mam 256Myslalem o kupnie 1GB lub 2x512MBco bedzie pasowalo do mojej plytyglownej?I na co mam zwrocic uwage przy kupnie bo czesci tych danych nie dokonca rozumiem :/ Właściwości płytygłównej: ID...
WitamZamierzam kupić nowy komputer do 1800 złMieszkam w Warszawie i nie znalazłem sklepu w którym by można było kupić bardzo tanio części. Wybrałem więc Allegro uwzględniając jak najwięcej produktów z możliwością odbioru osobistego.Zebrałem taki zestaw. Co o nim sądzicie? Co byście w nim zmienili? Elementy wybierałem takie, które mi pasują, więc może z niektórymi będę miał w przyszłości...
Witam mam zamiar zmienić płytęgłówną na jakąś ze slotem pci-e oraz w miare dobrym i tanim prockiem ( w miare tanio ) dlatego pierw muszę sprzedać swoją wraz z ramem,grafiką,prockiem chłodzeniem itp.PROCESORPole WartośćTyp procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+Nazwa kodowa BartonSeria A2Pamięć podręczna...
Witam . Jestem nowy na forum ,przewertowalem je cale i nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie jak podkrecic ten sprzęt i czy wogole da sie z niego cos wyciągnąc .. Typ procesora AMD Athlon XP, 1400 MHz (10.5 x 133) 1600+ (palomino)Nazwa płytygłównej Chaintech 7AIA5(E)Pole WartośćWłaściwości mostka...