witam.... mam ten sam problem, sterowniki raczej nie maja tu nic do rzeczy.Przetestowalem stery ze strony producenta mojego laptopa, ze strony ati i jeszcze kilka starszych do ktorych sie dokopalem w sieci....nie wiem jak u Ciebie u mnie pomoglo wylaczenie aero, co prawda co jakis czas sie pojawia blad r300, ale sporadycznie...pozdrawiamSam sobie...
witam.... mam ten sam problem, sterowniki raczej nie maja tu nic do rzeczy.Przetestowalem stery ze strony producenta mojego laptopa, ze strony ati i jeszcze kilka starszych do ktorych sie dokopalem w sieci....nie wiem jak u Ciebie u mnie pomoglo wylaczenie aero, co prawda co jakis czas sie pojawia blad r300, ale sporadycznie...pozdrawiam
i wyświetla sie komunikat "głowny sterownik ekranu r300 odzyskał sprawność i coś tam jeszcze".A to coś tam jeszcze to co to jest. Dla ciebie to może mało ważne ale dla innych jednak tak
Witam od pewnego czasu mam pewien dośc upierdliwy problem. Więc gdy kupiłem viste wszystko działało jak trzeba ale po pewnym czasie sterownik ekranu odmówił współpracy i podczas normalnej pracy na komputerze poprostu wyłancza sie ekran i po paru (do 30) minutach wszystko wraca do normy i wyświetla sie komunikat "głowny sterownik ekranu r300 odzyskał...
Witampotrzebuję bardzo dobrej drukarki do zdjęć ostatnio zastanawiałem się nad Epson Stylus Photo R3000 albo jej poprzedniczką Epson Stylus Photo R2880, no i tu pojawił się jeszcze jeden konkurent DNP DS40 (termosublimacyjna). Drukarki będę głównie używał do zdjęć ale pasowało by też żeby drukowała na papierze tłoczonym o gramaturze do 300 (maksymalnie),...
Nie wiem o jakim systemie Windows mówisz, ale zakładam że to Windows 7 64-bit. Na stronie producenta masz nvidia GT 525M drivers.Ściągnij sobie też z tej strony nowy BIOS, który wspiera USB 3.0 i jakieś poważniejsze zabezpieczenia komputera.
Programem DB2020_inside_v6.7 robi się unlock z tego modelu.Check phone battery and phone functionality before start to unlock it Select phone model Add to software file list necessary file: T250 Unlock.act if your phone is T250 Lacosto Unlock.act for T280, R300, R306 and T303 Z250 Unlock.act if your phone is Z250 Z320 Unlock.act if your phone is Z320...