Ok a więc:OTL logfile created on: 2012-12-18 17:09:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1023,49 Mb Total Physical Memory | 591,88...
Witam, pragnę przedstawić przez kilka osób oczekiwaną recenzję laptopa Acer Aspire 5552G - P322G32Moja ocena:Zalety: - Dosyć długo trzymająca bateria (3H na najjaśniejszym trybie ekranu)- Bardzo dobra wydajność jak na laptopa za tą cenę [1800zł]- Nieokrojony Radeon 5650 który w pełni wspiera DX11 i posiada high-end- Bardzo cicha praca nawet przy...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Zakładam że nie podkręcałeś karty.Możliwe że pasta na karcie (pod radiatorem wyschła i już tak nie przenosi ciepła z rdzenia).Można dać na obudowę wentyl, to ulży większości podzespołom w obudowie (ale nie za bardzo).Lepiej jednak zamocować wentylatorek na radiatorze i najlepiej by było zmienić pastę pod radiatorem (np. Arctic Silver 5).A co do instrukcji: powiedz mi czyś ty wogóle w życiu nie...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Witam, przedstawiam wyniki OC Radeon'a 5650 HD. Aby dokonać overclockingu musiałem obejść pewne rzeczy i trochę poedytować .txt w pewnych folderach, niestety nie będę zdradzał jak to zrobiłem - szukanie nie boli. Przejdźmy do rzeczy.Przed OC:Laptop Acer Aspire 5552G:- Athlon II x2 P320 2,2GHz [ON AMD VISION]- Mobility ...
Witam wszyskich serdecznie .Od wczoraj mój komp zaczoł sie mulić i nie wiem co sie stało.Pierw włożyłem pen-drive a potem nabrało mnie na czyszczenie kompa.Po zakończeniu włączyłem mojego grata i zaczeło sie ciąć.Nie wiem co sie stało.Tnie mi sie nawet gta 3!! a mam:procka:2.0GHz512ramati radeon 9000 (128mb)Nie wiem może to jakiś wirus albo jakaś...
Czy znacie markę Packard Bell? Przyznam, że w naszym kraju nie jest ona zbyt znana. W roku 2008, firma Packard Bell została przejęta przez Acer , dzięki czemu obydwa połączone podmioty stanowią trzecią największą na świecie spółkę komputerową. Marka PB na rynku komputerów istnieje już od 1986r. Dziś chciałbym wam przedstawić notebooka tej marki a dokładniej Packard Bell Easy Note TK85. O...
Witam. Mam problem dosyć dziwny ze swoim komputerem. Mianowicie nie potrafię zainstalować systemu operacyjnego. Próbowałem z różnych płyt, oryginałów, nie oryginałów, przegrywałem płyty dla pewności i podczas instalacji, albo w czasie kopiowania plików, albo podczas samej instalacji już, w różnych momentach wyskakują komunikaty typu "nie można było skopiować pliku xxx.xxx, są to różne...
Witam wszystkich ponownieBardzo prosze o pomoc bo juz trace cierpliwosc do serwisow.Moze od poczatku:kupilem sobie taki konfig:CPU: Intel i7 Extreme Gulftown 980X hexa-core (6 core) 32nm 3.0GHZ+ CPU 130W 12 MB Cache QPI 6.4GT/s Socket LGA 1366CPU-chlodzenie: Corsair H50 Hydro SeriesGPU: PowerColor Radeon HD 5970 2GB...
Witam Serdecznie, mam kłopot z uruchomieniem windowsa. Cały problem pojawił się gdy zmieniłem kości pamięci z 2x 128 MB SDRAM PC133 na kości 512 MB DDR PC3200(tak mi pokazuje Everest, ale na kościach pisze PC2100) + 256 MB DDR PC2700 (tak samo jak wcześniej). Reszta konfiguracji poniżej.Procesor: AMD Athlon XP 2200+Płyta: ECS K7S5A ProSystem: Windows XP Profesional SP2 + Ubuntu 7.10Grafika:...
witajcie! mam podobny problem...wymienilem radeona9200 na fireglx1 od kumpla-u niego karta smigala bez problemow. i jest nastepujacy problem:po wymianie, jeszcze bez zainstalowanych sterow, wszystko elegancko sie odpalilo na standardowych windowsowych driverach. zainstalowalem omegi i niby wszystko si, ale...
Witam, od czasu do czasu formatowałem swój komputer (ok 1 na miech). Ostatnio tez to zrobilem bo przymulal, posmigal znowu troche dobrze, ale w bardzo szybkim czasie znowu przymulil. Teraz tnie sie nawet warcraft 3 na najnmniejszych detalach :|Parametry komputera to:Intel Pentium D 2,8 gHz1024 DDR2Radeon X600 (128MB)WDC-WD1600JBMonitor benQ T905 19"...