Skocz do zawartości

radeon 9250 jakie gry

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: radeon 9250 jakie gry

Dziwne zniekształcenia obrazu i błędy przy grafice 3D

Witam. Konfiguracja komputera: Intel Celeron 2,4GHz, p. główna ASRock P4i45PE, HDD 80Gb Samsung, 768MB ddr 333MHz, k. grafiki PALIT nvidia GeForce FX5200 128MB/DDR AGP8x, monitor samsung SyncMaster 753DFX. Dręczy mnie notorycznie pewien problem, z reguły nie używam zasobów komputera tak intensywnie, ale ostatnio z racji wszechobecnej nudy zainstalowałem parę gierek: Aliens vs Predator 2 z...
  • Archiwum
  • napisane 12 04 2008 20:24
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1026

Problem z kompem

mam podobny problem co kolega o ile nie ten sam:gdy gram w jakieś gry nie ważne czy jest to gra bardzo słaba czy jakaś o z większymi wymaganiami to jak trochę w nią pogram to mi się komputer zawiesza. przy normalnej pracy komputera tj. oglądanie filmów, praca na jakichś...
  • Kosz
  • napisane 26 05 2007 20:54
  • Odpowiedzi: 22
  • Wyświetlenia: 6371

Modernizacja sterego kompa - jaka grafika?

Witam, chciałem zmodernizowac troche moj stary komputer, do tego stopnia zebym mogł zagra np. w nowego nfs lub inne nowsze gry (np Jerycho itp)Obecnie mam karte graficzna (AGP) radeon 9250 (128MB, 128bit, DDR)chciałem zmienic karte na cos lepszego, ale w miare tania (ok...
  • Archiwum
  • napisane 10 08 2008 12:03
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1166

Vice city - zacina się

witammam problem z wyżej wymienioną grą oczywiście zapewne każdy ją zna i jej wymagań nie muszę chyba podawać Problem polega na tym iż wszystko na maxymalnych ustawieniach ślicznie chodzi ale co jakieś 6 sekund jest taka 0,5 sekundowa ścinka i z obrazem i dźwiękiem podczas grania jest to denerwujące więc zwracam się z prośbą o pomoc...mój...
  • Gry
  • napisane 26 11 2007 18:01
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1741

Komputer wolno działa

Mój problem zaczął się jakiś tydzień temu. Uruchomiłem komputer i... no właśnie. Zaczął się strasznie mulić, bardzo wolno chodził. Wszystko uruchamia się bardzo wolno, filmy na takich serwisach jak youtube strasznie się przycinają, to samo zresztą jest przy odpalaniu filmu na komputerze w jakimś programie.

Linux - instalacja z Windowsa

Dzięki za link, dzięki niemu szybko, łatwo i bezproblemowo zainstalowałem Ubuntu Mam jednak drobny (albo i nie) problem. Ubuntu trochę się zacina, dość długo czeka się na otwarcie okien, otwarcie dwóch programów i swobodna na nich praca to trudne zadanie. Spodziewałem się szybszego tempa niż na Windows XP, po to...
  • Linux
  • napisane 22 03 2012 12:27
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 19071

Najlepsze gry od 2002 do 2006 roku

Tak mi się jakoś nudziło więc wyciągnąłem starego kompa z szafy, wsadziłem w niego radeona 9250 no i teraz chciałbym abyście polecili mi jakiś gry, w które bym pograł gdybym wiedział, że wystarczy tylko wywali tego gf'a 4mx. Ważne żeby...
  • Gry
  • napisane 31 12 2010 16:09
  • Odpowiedzi: 17
  • Wyświetlenia: 16556

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

skrzynka do 2tys

Witam, to jeszcze raz ja ;p na dniach chce kupic komputer, ale czesci bede kupowal w sklepie action.pl , ale tam niestety nie ma podanej konfiguracji jaka mi podaliscie jakis czas temu wiec wybralem zblizone podzespoly, powiedzcie czy nie beda sie one gryzc w jakis sposob, i...

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który...

Tania i dobra karta graficzna

Poszukuję jakiejś karty graficznej do komputera dla dzieciaków. Chodzi o to że musi być tania (tak poniżej 100zł może być używana) i jakie modele są warte kupna i w jakich cenach one się okręcą na allegro. Nie...
  • Archiwum
  • napisane 06 03 2007 16:07
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 3316

Spadki wydajności przy GTA V (FiveM) duże spadki FPS.

Witam, w marcu 2020 roku postanowiłem wrócić do gry właśnie w GTA RP wtedy też FPS mi jakoś nie przeszkadzały z tego co pamiętam miałem 30-40 FPS czyli dość mało, ale jakoś mi to nie przeszkadzało grałem tak z miesiąc wtedy już czułem te lekkie przycinki postanowiłem, że musze dokupić troszkę więcej RAMU kupiłem wtedy HyperX Fury 2x4Gb...

Wymiana Karty Graficznej Sapphire Radeon HD 3450 512MB DDR2

Witam, postanowiłem wymienić kartę graficzną, ponieważ odmawia posłuszeństwa. Aktualnie posiadam: http://allegro.pl/karta-graficzna-sapphire-radeon-hd-3450-512mb-ddr2-i6024453833.htmlChciałbym, kupić używana kartę graficzną która będzie tak samo kompatybilna jak Radon HD 3450 512mb DDR2.Komputer jest z ok. 2005.r , stan techniczny jak i...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 03 2016 16:15
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2428

Archiwizacja Karty Graficzne 22.05.2010

Chyba najlepiej bedzie jak podam wam dokładnie jaki posiadam sprzet i wy spróbujecie na podstawie tych danych pomóc mi zakupić odpowiednie części:Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-8S648FX-RZ? (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR...
  • Archiwum
  • napisane 25 03 2008 15:04
  • Odpowiedzi: 466
  • Wyświetlenia: 112757