Witam!Postanowiłem trochę zmodernizować sprzęt wymieniając procesor. Podając w sklepie rodzaj gniazda na płycie, polecono mi ten procesor AMD Athlon X2 7750 Black Edition.Niestety , po zamontowaniu nawet bios nie chce ruszyć. Poszperałem trochę w necie i próbowałem według tych wskazówek. Reset biosu - żadnej reakcji. Odłączenie karty graficznej i wyjęcie kości ramu - żadnej reakcji....
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Podaj pełną specyfikacje komputera. Różnice to taktowania jedna ma 1050, a druga 1000. Dodatkowo widzę wersje OC czyli fabrycznie podkręcona karta. Cechy produktu Gigabyte Radeon HD 7770 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX Techniczne Chipset AMDRadeon HD7770 Ilość pamięci RAM 1 GB Taktowanie pamięci [MHz]
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Witam . Otóż mam pewien problem a zatem przedźmydo niego . Ogólnie gdy włączam laptopa i już gdy dojdzie do "Zapraszamy" <---(Vista 32bit) , to pojawia sie czarny obraz na 1 min i dopiero pojawia sie pulpit. Włączam internet jest dobrze nic sie nie zacina, włączam wszystkie inne programy typu gg i też nic sie nie zacina. Natomiast gdy nacisne dwa razy naikonke skypeby włączyć po...
zasilacz 450 watznalazłem taka na allegro jak mówił Elektormenter http://allegro.pl/sapphire-amd-radeon-hd7750-2048mb-ddr5-128bithdmi-i3230612378.htmlPodaj model tego zasilacza lub zrób zdjęcie tabliczki znamionowej bo coś mi świerdzi tu zestawem z alledrogo.Grafikę wybrałeś złą bo na wolnych pamięciach DDR3 - nie ma HD7750 2048MB GDDR5 - są tylko...
Cześć ! Mam pewien problem.. Otóz posiadam rocznego laptopa Lenovo G505s , oto jego parametry : AMD A8-4500M APU with Radeon™ HD Graphics 1,90 GHz8 GB RAMGrafika : AMD Radeon HD 7640G i AMD Radeon HD 8500M SeriesHDD 1TBSystem...
Witam, mam dość spory problem z tym systemem:Zacznę od tego, mam laptopa, na którym mam kartę graficzną Mobility Radeon HD 4500 Series.Ściągnąłem sterownik z amd.com - na pewno dobry bo nawet ściągnąłem tą wersję to sama mi wykrywa.Niestety przy próbie instalacji wywalało mi ciągle, że mam inną kartę graficzną i że...
Hej! jestescie moja ostatnia deska ratunku...dwa dni temu zrobilam format i musialam nalozyc na siebie sterowniki (tak stwierdzil moj sasiad) i nie mam dzwieku...w ogole! grafike juz dopasowalismy, ale z tym nie moge dac sobie rady:( mam system windows xp, nie mam plytki ze sterownikami.. w everescie mam tak:Pole WartośćKomputerSystem operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek...