Problem wygląda następująco: wczoraj zakupiłem kartę Msi GTX 750 2gm ddr5, po podłączeniu do kompa karta pracuje ( wiatrak się kręci) bios pika prawidłowo, słyszę dźwięk logowania się do Windowsa, ale na ekranie monitora "no signal" - monitor jest podłączony przez kabel VGA, moja konfiguracja jest następująca - płyta intel vernonia s5000xvn - PCI express...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz]...
Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na ...
Witam!Jestem szczęśliwym posiadaczem komputera marki HP z systemem Windows 7 64-bit. Mianowicie 2 miesiące temu spaliła mi się karta Nvdia Geforce GTX 460 wersja 1GB. Karta została zamieniona na Geforce'a 8600 GTS. Niestety nie jest to karta z wyższej półki. Na poprzedniej karcie mogłem spokojnie siąść w zimowy wieczór przy grach takich jak: Far Cry 3,...
Mam problem z fpsami w grze SW: The old Republic, ostatnio wywaliło mi mojego Geforce 8600 GTs , którego później zamieniłem na Geforce Gts 450 (http://allegro.pl/geforce-gts-450-512mb-128bit-gddr5-slicross-i4814924831.html) niestety otrzymałem wadliwą karte i odesłałem Teraz mam Radeona Asus HD 4890 1GB...
Witam wszystkich.Chciałbym wymienić co nieco w swoim dosyć już leciwym sprzęcie komputerowym. Niedawno ukazała się nowa odsłona mojej ukochanej gry piłkarskiej Pro Evolution Soccer. Niestety mój komputer ledwo wyświetla grę na najniższych detalach. Trochę się zdziwiłem bo poprzednia wersja gry śmigała jak ta lala. Chciałbym aby to samo działo się z nowym Pes-em 2014, lecz jak najmniejszym...
Otóż zacznę od początku. Każdy chyba zna/kojarzy sandboxową grę minecraft Ja, jako posiadacz laptopamam w nim 2 karty, zintegrowaną i dedykowaną. Minecraft korzysta ze karty integrowanej, więc trzeba go przełączać ręcznie. Przełączyłem i się grało. Różnicy nie widziałem, ale tematu nie drążyłem. Zaczęło się od tego, że pograłem na laptopie siostry. Ona na gorszym sprzęcie wyciągała więcej...
Witam, zakupilem nowy procesor/plyte glowna/zasilacz/pamieci/kartę graficzną w piątek tj. 07.06.2013r Podłączyłem wszystko + mój stary dysk Sata 250GB. Jeden dzień wszystko śmigało okej. A od soboty wieczora problem jest następujący. 1. Komputer się włącza - wyskakuje napis Zapraszamy!(Windows 7) - kółko przestaje się kręcić, kursor myszki nie...