ale ty masz lepszą karte graficzą, a ja mam GF FX5200 128mb.Jak najbardziej Następujące karty graficzne obsługują grę tylko w rozdzielczości 800x600 przy niskim ustawieniu szczegółów:Seria ATI RADEON 9800, seria ATI RADEON X700,
witam serdecznie,Jestem właścicielem tego oto komputera, mam pytanie - co mógłbym w nim zmodernizowac w celu uzyskania lepszych efektów na grach, odpalilem ostatnio Obliviona i przy wysokiej grafice wyciąga zaledwie 20 fps. Nie wiem czy może moja karta graficzna jest niezbyt, czy może dodatkowy 1gb ramu, nie chcę pakowac 500 zł w kartę graficzną, oczekuje, że może ktoś z Was coś wymyśli co...
Witam,Jestem fanem gier "Gothic" ostatnio wyszła 4 część.Grałem we wszystkie częsci tej gry i chodziły mi bez zarzutów, jedynie część trzecia mi się troche zacinała.Aktualnie posiadam Windowsa 7, nie ukrywam , że wolałbym Windowsa XP którego kiedyś miałem, ale jestem kompletnie zielony, a w sklepie komputerowym chcą aż 100 zł za przeinstalowanie systemu. Więc postanowiłem, że sam...
A jaka mi byscie polecili karte graficzna? oto co mam:CPU - Intel® Core(tm)2 CPU 6400 @ 2.13GHz2.0 GB RAMMicrosoft Windows Vista Home Premium Edition, 32-bit (Build 6000)Video Card RadeonX1300/X1550Series 256 MB (ATI Radeon Graphics...
czesc Mam podobny problem, wiec "podepne" sie bo nie chce zakladac osobnego tematu. Mianowicie mam PC i 2GB ramu. Chce dokupic sobie 1GB lub 2GB, tyle ze nie wiem czy mi komp to pociagnie. Pytalem sie kilku osob i jedna mi powiedziala ze wszystko ok, a druga ze komp bedize chodzil wolniej?! o ile to mozliwe. Wiec oto moj raport z Everesta i prosze doradzcie czy kupowac ram i ile?...
Witam!Tez chce kupic sobie ze dwie kostki RAMu, gdzy myslalem ze mi 2GB wystarcza do czasu jak mi komp przestal dzialac jak mialem odpalonego Premiere Pro i Soundbooth w tym samym czasie. Przeczytalem tego posta i sciagnelem sobie EVEREST Home Edition i oto co mi pokazal: --------[ EVEREST Ultimate Edition...
No to każda karta low profile. X300, X550, X1050, GF serii 7 (LE, GS). Zależy jakiej wydajności oczekujesz. Zwróć tylko uwagę na to, że jeśli podpinasz klasyczny monitor przez d-sub, to grafa musi mieć gniazdo dvi-i (integrated) + przejściówka. Bywały modele tylko z dvi-d (bez sygnału analogowego), i wtedy może być klops.Do linuksa polecam GF-a, mniej...
http://cgi.ebay.co.uk/Sapphire-ATI-RADEON-...1QQcmdZViewItemalbo:http://cgi.ebay.co.uk/SAPPHIRE-ATI-Radeon-...1QQcmdZViewItemCos nie dzialaTa karta to:SAPPHIRE ATI RadeonX1550 PCIE 1550 GRAPHICS CARD 256MB
GF 6600 Za małą dopłatą (20,-):ATI Radeonx1300proPalit GF 6600Radeony z serii 7000-9800 mają swoje lata, więc nie mogą się zdarzyć z nimi kłopoty i nie mają ogromnej wydajności przeważnie.
Witam,Poszukuję starszych sterowników pod radeonax1300. Potrzebuje starszych , ponieważ posiadam grę Hard Truck 18 WoS Haulin. Ta gra sama w sobie nie lubi Radeonów , ale dawniej grywałem w nią na radeonie i nie było źle. Działała jeszcze...
nie znam sie na kartach graficznych a więc prosze o pomoc w doborze karty pod kompa: Typ procesora AMD Athlon XP, 1826 MHz (11 x 166) 2500+ płyta główna ASRock K7S8X v3 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Pamięć fizyczna 768 MB (PC3200 DDR SDRAM) Karta wideo ...
Witam. Potrzebuje dosyć taniej i wydajnej karty graficznej, do gier. Do tej pory miałem RadeonaX1300 Pro. Potrzebuje Waszej pomocy, bo nie znam się dobrze na komputerach. Nie chcę kolejnego Radeona.Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz Płyta...
Witam, mam problem z komputerem, gdy włączam komputer, chodzi on 5 minut dobrze, a następnie użycie procesora wzrasta do 100% i muszę uruchomić komputer ponownie, bo się nic robić nie da, przy takim użyciu. Po ponownym uruchomieniu chodzi dobrze. Do czasu, dopóki go nie wyłączę i po jakiejś godzinie nie włączę ponownie.Zainstalowałem program Process Explorer i odkryłem, że proces, który...