Skocz do zawartości

radeon xpres 200m series

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: radeon xpres 200m series

[Problem] ASUS X50R - ATI Radeon X1100

Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATI Radeon XPress 1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z błędem ati2dvag.dll.Zainstalowałem stery z płytki dołączonej - nic. Ze strony...
  • Archiwum
  • napisane 01 04 2008 17:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7275

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...

Brak OpenGL

WitamMam problem. Mianowicie chodzi mi o sterownik do karty: ATI RADEON XPRESS 200M Seriesktóry by obslugiwal openglmohaa i inne legalne(zeby nie było ) Ps:Szukałem podobnych tematów ale nie znalazlem. Ps2:Prosze o szybką...
  • Archiwum
  • napisane 30 11 2007 19:19
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1776

Restartowanie Sie Laptopa Podczas Gry

Witam, mam nadzieje, że ktoś pomoże mi rozwiązać mój problem. Przejdę od razu do rzeczy. Mój laptop restartuje sie w grach. Nie wiem od czego to zależy ale czasami można na nim grać godzinami i nic a czasami nie da się w nic pograć, gdyż restartuje sie po 30 sekundach od uruchomienia gry. Zainstalowałem speedfan'a - program do monitoringu temperatury i zauważyłem że po uruchomieniu gry...
  • Archiwum
  • napisane 08 01 2007 22:06
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 5101

wycena komputera i laptopa

komputerKarta graficzna - Nvidia GeForce 6150 SEKarta sieciowa - Nvidia n Force Networking Controller #2Procesor - AMD Sempron™ Procesor 3000+ - 1.81 GHzStacja Dysków CD-ROM/ DVD - Lite-On DVDRW SHW – 160P65Pamięć RAM - 512 MbDysk Twardy - 180 Gb - Maxtor 6B200M0Windows XP Professional Sernic Pack 2Acer Aspire 3100WiFiJednoprocesorowy 1,99...

Mało jaskrawe kolory. Wina sterowników?

Witam Mam laptopa Właściwości płyty głównej Nazwa płyty głównej Packard Bell BV EasyNote MZ36grafika ATI RADEON XPRESS 200M Seriesi mam problem z koloram, mianowicie stery grafiki zainstalowane normalnie, ale kolory sa malo jaskrawe i jest...
  • Notebooki
  • napisane 01 03 2009 18:59
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3194

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

ATI Radeon Xpress 200 - Sterowniki

Witam, poszukuje sterowników do zintegrowanej karty graficznej Radeon Xpress 200. Szukam ich już od dłuższego czasu i znaleźć nie mogę . Mam nadzieje, że mi ktoś pomoże... Obecnie posiadam sterowniki ATI Catalyst jednak nie jestem z nich zadowolony ;/, karta działa słabo ("ścina") przy nawet mało...
  • Archiwum
  • napisane 31 10 2007 16:43
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 31764

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

Karta graficzna Jej działanie

Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date        , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz]...

Komputer za 3000zł

Po co mu dysk SSD...Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem,W chwili obecnej ceny SSD są już na akceptowalnym poziomie.Dysk SSD daje ogromnego kopa i jeśli starcza funduszu to jak najbardziej trzeba rozważyć opcję posiadania takiego dyskulub zmienić płytę na taką z CF i kupić w tej samej cenie 2x HD6850 no Cyclone bo w Morele nieźle...

Zestaw za 3300 zł oraz 4200 zł.

Witam. 3200zł :Płyta główna:MSI Z77A-G43 Intel Z77 LGA1155Procesor:Intel Core i5-3570k Ivy Bridge LGA1155 BOXKarta graficzna:MSI GeForce GTX660Ti 2GB DDR5/192bitPamięć RAM: Goodram DDR3 8GB(2x4GB) 1333MHz CL9Dysk twardy:Western Digital Caviar 500GB SATA3Napęd:Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04Zasilacz:XFX Core 550WObudowa:Zalman Z9 Plus4300zł : Płyta główna:MSI Z77A-GD55 Intel Z77...