Skocz do zawartości

ranking dostawców internetu 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ranking dostawców internetu 2011

Logi - Aplikacje *.exe nie uruchamiają się (uruchom program za pomocą)

Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko działa.Mam podejrzenie że to...

Logi - Profilaktyka

Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Logi - Svchost zużywa 50% zasobów procesora

Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...

Logi - Przekierowywanie na bing'a

Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3...

Logi - Niestabilne działanie Internetu

Raport: All processes killed========== OTL ==========Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{1CB20BF0-BBAE-40A7-93F4-6435FF3D0411}\ deleted successfully.Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{1CB20BF0-BBAE-40A7-93F4-6435FF3D0411}\ deleted...

Logi - Kilkusekundowy czarny ekran

Jakiś miesiąc temu przeinstalowywałem Windowsa a dwa tygodnie temu pojawił się taki problem :Gdy włączam komputer pojawia się czarny ekran trwa od kilkunastu sekund do minuty potem pojawia sie obraz windowa czyli to :Kliknijpo tym gdy już się załaduje znów pojawia się czarny ekran który też trwa od kilkunastu sekund do...

Logi - Zmieniony format aplikacji na .lnk

Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i...

Logi - Prośba o sprawdzenie

d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory |...

Logi - Prośba o analizę

d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory |...

Tworzenie się automatycznie skrótów na pendrive

Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country:...

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Logi - Niestabilne działanie Internetu

OTL logfile created on: 2011-11-20 10:00:45 - Run 5OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\arek\Pulpit\SkrótyWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK...