Dzień dobry, witam wszystkich . Mam do Panów pewne pytanie, ostatnio kupiłem sobie komputer, nie zbyt nowy, ale powinien działac plynnie. Mianowicie podzespoły komputera to : = Procesor 1.07GHZ Amd Athlon™= Dysk 150gb WDC= Karta Graficzna * i tu jest problem ponieważ przed wgraniem sterowników pokazywało chyba Radeona 7200 LE ...
Witam wszystkich.Mam problem z kartą graficzną lub brakiem sterowników.Mianowicie jest tak,że gaśnie mi monitor podczas np. grania w gry,nie zawsze ale czasami jest taka sytuacja.Moim zdaniem problem leży w karcie graficznej gdyż kiedyś miałem już podobny problem i w serwisie tłumaczyli mi,że brakowało jakiegoś sterownika...
Witam. Przed chwilą zainstalowałem (myslałem że nowe) sterowniki do karty Radeon 9200 LE Family i okazało się że to chyba jakieś stare sterowniki i mam bardzo mało kolorów, nie wiem jak to określic ale potrzebuję najnowszych
OTL.txt OTL logfile created on: 2013-07-03 16:55:38 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16614)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd1,97 Gb Total Physical...
Witam!Mam pewien problem. Potrzebuję najnowsze sterowniki do Radeon 9200 SE Family. Mam windo xp. Szukałem, ale nie wiem jakie są dobre. W komputerach jestem zielony. Potrzebuję nowych sterowników, bo jak chcę grać w cs-a na OPENgl to...
ja mam katre redeona ATi 9200 SE daje wlasciwosci zawansowane i tam mam karta, ogolne ,monitor rozwiazywanie problemów i niemam takiego panelu wlasciwosc karty graficznej a sterowniki mam zainstalowane catalistyczne :]
Witam ! Nie owijając... mam problem z internetem a dokładniej z downloadem ... otóż download skacze od 1kb/s do 27 kb/s góra a powinien iść około 80 kb/s (512/512) z uploadem nie ma problemów. Miałem starszy komputer na którym wszystko chodzi w najlepszym porządku, gdy sformatowałem dysk w nowym komputerze (Specyfikacje podam niżej) download nie chodzi jak powinien . Dokupiłem specjalnie...
Witam!Potrzebuję najnowsze sterowniki do Radeon 9200 SE Family.Ta jasne. Najnowsze jakie działały z tą kartą to Catalysty w wersjach niższych niż 6. Na granicy była 6.10, ale było ryzyko że D3D nie zadziała. Jak coś to mam na płycie fabryczne z HISa, twoja twórcza gierka...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse. 4. Słuchawki: Lenovo Y Gaming...
Witam wszystkich użytkowników. Jestem nowy na forum. Mam nadzieje ze mój problem trafił do odpowiedniego działu. Posiadam Ultrabook ASUStek UX21. Nie posiadam do niego żadnych dokumentów, gwarancji, opakowania. Nie znam historii urządzenia. Posiadam urządzenie, etui oraz oryginalny zasilacz. Urządzenie pracuje bez żadnych problemów w sytuacji zasilania sieciowego. Po odłączeniu kabla...
Proszę o pomoc koledzy, Posiadam Dysk twardy 2TB Seagate Expansion STBV2000200Jest to dysk z w kieszeni 3.5" , zasilacz + usb 3.Jest to dysk bez Windowsa podłączony do komputera poprzez usb3 zawiera kopie zapasowe, filmy, gry itp (nie podzielony na partycję). Raczej cały zapełniony, część danych w spoczynku od lat część szybko nadpisywana jak gry/filmy. Przypadłość:Podczas oglądania...