Sprawa prosta jedna z przyczyn problemu z drukarką to, podanie polecenia drukowania a w trakcie jego anulujemy. Druga sprawa to w programie ustawienia opcji drukowania bywa że tam ustawiamy i potem polecenie wydruk. Znowu w takim wypadku drukarka czeka na sunięcie anulowanie drukowania trwa to nieraz bardzo długo...
No to z wyglądu mamy identyczną drukarkę ja mam X3350/3330 a oprogramowanie z serii 3300 firmowe.Więc tak proponuję zainstalować odkurzacz 12 potem instalować sterownik z płyty.Ale to nie wszystko bo ja już trochę powalczyłem z instalacją drukarkiLexmark i instalacja...
Instrukcja instalacji sterowników do drukarek Lexmark :Jeśli masz uruchomione jakieś programy to je wyłącz, tag że firewall-a (lecz nie koniecznie), podłączasz drukarkę do sieci i do komputera USB, drukarka musi być w stanie wyłączania. Następnie wkładasz płytę CD zamykasz...
Nie pusty!, kupujesz kardridż/pojemnik oryginalny do lexmarka zdaje się nr.23/24 i zakładasz go po pewnym czasie jak zacznie pokazywać się komunikat o małym stanie atramentu to uzupełniasz kolor do max 7ml z reguły wystarczy 5ml, czarny do 20ml. Musisz kupić pełny oryginalny aby drukarka znowu się z
Witam. Mam dość osobliwy problem z drukowaniem, z którym nie mogę sobie poradzić. Proszę życzliwych forumowiczów o pomoc. :)Posiadam popularną drukarkę Canon Pixma iP1000 podłączaną pod port USB. Z instalacją i użytkowaniem drukarki nie miałem żadnych problemów podczas jej używania na starym sprzęcie i przy systemie...
Każdy kto używa drukarki po pewnym czasie zastanawia się nad możliwością obniżenia kosztów eksploatacji drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego.Jednym z sposobów jest uzupełnianie atramentu w pojemnikach urządzenia/drukarki. Ceny takich atramentów są różne i są nie wielkie...
Masz gwarancję na drukarkę (5 lat od momentu zarejestrowania na stronie www.lexmark.pl), więc polecam co poniżej :JEŚLI WYSTĄPI JAKIŚ PROBLEMNależy wtedy postępować zgodnie z następującą procedurą:1. Zapoznaj się ze Wskazówkami...
Drukarka to taki drugi komputer ma tak samo Mikroprocesor oraz BIOS tylko ubogi a dokładnie to program do obsługi drukarki wraz z generatorem znaków alfanumerycznych z różnych krajów wraz z ich krojem to podstawa. Wiadomo że ten program jest szerszy i właśnie między innymi decyduje o pracy głowicy i tak między...
Jestem użytkownikiem urządzenia wielofunkcyjnego Lexmark X3330 i 3350, i tak jeden pojemnik osobny jest na atrament czarny nie tusz (tusz to w długopisach), drugi zintegrowany kardriż ma komory na atrament czerwony, żółty i niebieski.W drukarkachLexmark nie ma możliwości...
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset...
Mhm może zrób twardy resetdrukarki? Co to za model drukarki, że taka uparta drukarka to Canon IR 2570. Restartowalem drukarke, udostepnialem pod inna nazwą a nawet...
Witam!Jestem zainteresowany kupnem drukarki Canon MG5250.Dotychczas używałem drukarkę firmy Canon MP540i chciałbym teraz zakupić podobny produkt, ale z modułem WiFi.W modelu MP540 przy resetowaniu chip'a wystarczyłonacisnąć dłużej czerwony przycisk i jedynym...
Obecnie opłaca się kupić drukarki takie jak Brother czy Canon ale z Canona to tych droższych czyli od ceny 300zł, bo tylko te maja wymienne pojemniki każde z osobna kolory i dość tanie. Jeśli chodzi o Brothera to one wszystkie są drogie lecz mają możność wymiany pojedynczego pojemnika z...
W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na płycie.Zapoznaj się dobrze z instrukcją instalacji sterowników, w moim przypadku dot....