I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows [95,98,98SE,2000,ME,XP,Vista,7,8]?Instalacja, naprawa, konfiguracja systemu...
WitamMam następujący problem...Laptop: Asus s300Ckarta sieciowa: atheros ar9485wb-eg wireless network adapterSystem operacyjny: Windows 8Internet: UPC 60MbRouter: Technicolor TC7200u W laptopie jest bardzo niski download jeśli komputer jest podłączony poprzez wifi, upload pozostaje bez zmian w stosunku do...
Z laptopów gamingowych na pewno warto korzystać z takich laptopów jak Dell ;) Spoko nadaje się do gier. Warto też pamiętać o możliwości resetulaptopa https://boguszow24.pl/reset-...
Witam. Od jakiegoś czasu przymierzam się na zakup nowego laptopa. Aktualny ma już swoje lata. Coś mu dolega.... bo często sam z siebie się resetuje bądź zwiesza. Przeglądałem parę rodzai laptopów głownie skupiam się na MSI jakoś przypadły mi do gustu. Poszukuję...
Posiadam podobnego laptopa i też jestem zadowolony, choć produkują gorsze matryce, ale może to tylko w tym modelu.Sterowniki są na stronie producenta: [WLAN/XP] LG Notebook AzureWave Wireless LAN BG Driver Ver 5.3.0.45 R400/RD400/RB400E500/EB500S900R405-SR405-G Windows XP Wireless.zip 12,136K [Firmware/XP/Vista] LG...
Oto historia: (wszelkie parametry ponizej)Zakupilem uzywanego laptopa Advent 7066M ("prawdziwy" producent to MSI S250)Chodzil ok okolo miesiaca, zadnych bledow, prawie goly Windows (XP PROF) na nim. Pozniej kilka razy, w odstepie kilku dni pojawil sie niebieskie ekrany o awarii sprzetu, po czym Windows zrzucal system, ...
Witam. Mam mały problem. Postanowiłam zresetować system do ustawień fabrycznych - laptop zaczął mi się zawieszać przy najprostszych rzeczach, takich jak otwieranie okna...o otwieraniu przeglądarki mogłam zapomnieć. Wydaje mi się, że miałam problem z czymś takim jak OpenCandy, ale mój antywirus szalał. Najpierw...
WitamProblem wygląda tak:Na komputerze (laptop, samsung x20) był zainstalowany Windows 7.Wszystko chodziło dobrze, bez problemów.W pewnym momencie komputer zaczął się resetować, sam z siebie, bez żadnych komunikatów.Przyspieszyło to decyzję o sformatowaniu dysku i zainstalowaniu Windowsa XP (w wersji sp3).Niestety,...
Witam wszystkichMam na laptopie zainstalowany win xp to znaczy miałem bo teraz jest problem :/ Ale od początku : wczoraj wieczorem będąc podłączony przez wifi do laptopa kolegi zamknąłem go na jakieś 30 minut bez wyłączania. Gdy go otwoczyłem spowotem to nie chciał wyjść z hibernacji tzn był tylko czarny ekran i na...
Witam, mam taki nietypowy problem którego nie moge rozwiązać od paru dni. Kupiłem laptopa Samsung rf711 i po włączeniu pierwszym go normalnie zainstalował sobie to co miał, ustawiłem te nazwy użytkownika itp. i gdy już wszystko zrobiłem to postanowiłem poinstalowac programy....
Witam.2 lata temu zostałem szczęśliwym(do czasu) posiadaczem Laptopa HP DV7 1130ew. Ta seria laptopów HP jak się niedawno dowiedziałem jest wadliwa przez zły sytem chłodzenia co prowadzi do przegrzewania się. Otóż po 2 latach spokojnego uzytkowania zacząłem miewać blue screeny. Z poczatku było to raz na kilka dni...
Witam.Kupiłem router TM-G5240 D-Linka do Multimedii aby puścić net do laptopa przez WI-FI, przy okazji miałem WI-FI w iPhonie i mógł on rozwinąć swoje możliwości . Po 2 godzinnej walce z modemem i routerem oraz ustawieniami, po restarcie routera, udało się skonfigurować router w najprostszy sposób, uruchomiłem Wizarda w ustawieniach routera, następnie...
Witam !!Kiedyś wpadłem na pomysł udostępnienia sobie połączenia internetowego za pomocą kabla.Mam 8mb łącze z UPC, łącze się z internetem za pomocą standardowego modemu od nich.Modem mam podłaczony do PC i chciałem udostępnić neta na laptopie. System na PC to XP,na laptopie Windows 7 Ultimate. Skonfigurowałem...
Nie chcąc zakładać nowego tematu pozwolę sobie napisać tu ponieważ mam poważny problem ze swoim laptopem i możliwe, że ma to związek z podkręcaniem karty graficznej chociaż raczej jest to mało prawdopodobne... Ale przechodząc do sedna wczoraj gralem sobie w Bioshock Infinite i zostawiłem grę na pauzie (dosłownie na 10 min) i po tym czasie